18
Mayıs
2024
Cumartesi
BAFRA - SAMSUN

Sakatlar Derneği'nde yardımlaşma sevinci

Almanya’da 15 yıl çalıştıktan sonra malulen emekli olan Ayfer Yılmaz, bu ülkeden getirdiği 24 adet çeşitli araç gereci Bafra Sakatlar Derneği’ne hediye etti.

Bafra Sakatlar Derneği üyesi 10 kişiye araç ve gereçler, Bafra Belediye Başkanı Şükrü Neiş, Ayfer Yılmaz (35) ve Bafra Sakatlar Derneği Başkanı İsmail Tabak tarafından dağıtıldı.

Evli ve 3 çocuk annesi olan Ayfer Yılmaz, 15 yıldır Almanya’nın Olsberg kentinde ikamet ettiğini, yaklaşık 90 milyar değerinde sakatlara ait araç ve gereci Alman vatandaşların yardımıyla toplayıp Bafra’ya getirdiğini ve bu konuda Türk Hava Yolları’nın da kendisine yardımcı olduğunu söyledi.

Yılmaz, "4 adet akülü tekerlekli sandalye, 5 adet koltuk değneği, 5 adet baston, 2 adet teker kılıfı, 1’er adet çocuk tekerlekli sandalyesi, banyoluk, işitme engelliler için kulak cihazı ve bebek arabası, 4 adet manuel tekerlekli sandalyeyi Bafra Sakatlar Derneği’ne hediye ettim" dedi.

Bafra Belediye Başkanı Şükrü Neiş ise, ilçede 250 derneğin olduğunu, bu derneklerin hepsine imkanları ölçüsünde yardımcı olduklarını, hayırsever vatandaşın 80 tane daha araç ve gereç getireceğini söyledi. Günün anısına Belediye Başkanı Şükrü Neiş, hayırsever Ayfer Yılmaz’a plaket takdim etti.

SAMSUN (İHA) -
Yayın Tarihi : 20 Aralık 2004 Pazartesi 10:47:24
Güncelleme :20 Aralık 2004 Pazartesi 16:07:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?