17
Mayıs
2024
Cuma
BAFRA - SAMSUN

Samsun: Bafra İlçesi'nde Sinan Özen çoşkusu

Bafra Belediyesi’nin 8. Yaz Şenlikleri kapsamında, Ali Kale Turistik Tesisleri’nde düzenlediği eğlence programında, ilk olarak sahneye çıkan pop müzik sanatçısı Uğur Varol ve halk müziği sanatçısı Eylem, söyledikleri türkülerle seyircileri coşturdu. Daha sonra sahneye çıkan fantezi müziğin güçlü sesi Sinan Özen de, sevilen şarkılarını seslendirdi. Yaklaşık 2 saat sahnede kalan Özen’e, şarkılarında hayranları da eşlik etti.


Samsun Anadolu Folklor Vakfı Grubu’un da bir gösteri yaptığı konseri Bafra Belediye Başkanı Şükrü Neiş’in yanı sıra AK Parti Samsun Milletvekili Ahmet Yeni, Bafra Kaymakamı Selahattin Aparı, Garnizon Komutanı Binbaşı Metin Özdemir, İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Bülent Gülboz, Çetinkaya Belde Belediye Başkanı Ahmet Akbaş, Kolay Belde Belediye Başkanı Dursun Aygün, İstanbul Bayrampaşa Bafralılar Derneği Başkanı Süleyman Altunkaynak ve AK Parti İlçe Başkanı Haluk Bülbül de izledi. Protokol, toplu halde ayağa kalkarak alkışlar arasında 10. Yıl Marşı’nı her bir ağızdan söyledi. Havai fişek gösterilerinin de yer aldığı eğlence programında, üç sanatçıya da protokol tarafından çiçek takdim edildi.


Gecede eğlence programına katılan vatandaşlara gül dağıtan Bafra Belediye Başkanı Şükrü Neiş, "Hedefimiz insanlarımızın mutlu olduğu, değişen ve gelişen bir Bafra oluşturmak. Temiz bir Bafra, vatandaş belediye işbirliğiyle gerçekleşecek. İlkeli, tarafsız, dürüst ve cesur yönetim anlayışımız Bafra’mıza olan sevgimizin gereğindendir" dedi.
AK Parti Samsun Milletvekili Ahmet Yeni ise yaptığı konuşmada, duble yol çalışmasını 2005 yılında bitireceklerini, değişimi başlattıklarını ve bu değişimin rüzgarının ülke geneline yayıldığını söyledi.

SAMSUN (İHA) -
Yayın Tarihi : 22 Ağustos 2004 Pazar 16:23:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?