19
Mayıs
2024
Pazar
BAFRA - SAMSUN

Samsun: Yaz şenlikleri hazırlıkları sürüyor

Bafra Belediyesi tarafından bu yıl 8.’si düzenlenecek olan geleneksel yaz şenlikleri hazırlıkları bütün hızıyla devam ediyor.
21-22 Ağustos 2004 tarihleri arasında Bafra Belediyesi Ali Kale Turistik Tesisleri yanında bulunan yazlık eğlence merkezinde yapılacak olan yaz şenlikleri kapsamında 21 Ağustos Cumartesi günü kavun ve karpuz festival yarışması, halk oyunları gösterileri ve değişik etkinliklerin yanında fantezi müziğin güçlü sesi Sinan Özen’in yer alacağı müzik eğlence programı düzenlenecek.

Aynı günün akşamında ise saat 20.00’dan itibaren Sinan Özen ve halk müziği sanatçısı Eylem, Bafralılar’a müzik ziyafeti verecek. 22 Ağustos Pazar günü ise Kırkpınar adeta Bafra’ya taşınacak. Gündüz saat 10.00’da başlayacak Karakucak güreşlerine Dünya, Olimpiyat ve Türkiye şampiyonu güreşçiler de iştirak edecek.


Bafra Belediye Başkanı Şükrü Neiş, konu ile ilgili yaptığı açıklamada, geleneksel yaz şenlikleri öncesinde gerekli tüm hazırlıkları, belediye birimlerinin ortak çalışması ile başlattıklarını belirterek, "Ali Kale Turistik Tesisleri’nin yanında bulunan şenlik alanımızda çeşitli düzenleme ve tadilat çalışmalarına makine-ikmal müdürlüğümüz bünyesinde başlandı. Şehir içinde ve şenlik alanında çevre düzenleme çalışmaları, park bahçe müdürlüğümüz, temizlik çalışmalarımız ise temizlik işleri müdürlüğümüzce yapılmaya başlandı.

 Festivallerin, ilçemizde turizm hareketlerine canlılık kazandıracağına inanıyorum. Devam eden çalışmalarımızla birlikte ilçemiz cazibe merkezi olmaya aday. Yakın gelecekte bunun daha iyi anlaşılacağını ümit ediyorum. Festivalimize tüm halkımızın katılarak güzel bir gün geçirmesini de istiyorum. Tüm vatandaşlarımız davetlimizdir" diye konuştu.

SAMSUN (İHA) -
Yayın Tarihi : 6 Ağustos 2004 Cuma 13:05:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?