18
Mayıs
2024
Cumartesi
BAFRA - SAMSUN

Samsun-Bafra: Aydınlar Center açıldı

Samsun’un Bafra İlçesi’nde hizmet verecek olan Aydınlar Center, düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Bafra Hükümet Caddesi’nde gerçekleştirilen açılış törenine, Kaymakam Selahattin Aparı, Garnizon Komutanı Binbaşı Metin Özdemir, Cumhuriyet Başsavcısı M. Emin Kavas, Arı Pazarlama A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Büyükkiraz, Arı Pazarlama A.Ş. Genel Müdür Yardımcısı Arif Çelik, Boydak Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Boydak, 19 Mayıs İlçesi Belediye Başkanı Yılmaz Erel, siyasi parti yetkilileri ve çok sayıda davetli katıldı.

Açılış töreninde bir konuşma yapan Aydınlar Center Yönetim Kurulu Üyesi Avukat Ahmet Aydın, Aydınlar Center’in 1993 tarihinde kurulan Aydınlar Turizm Seyahat Ltd. Şti. tarafından inşa edildiğini söyledi. Aydın, Bafralılar’ın şirketlerine olan güveni ve desteği sayesinde mobilya, züccaciye ve eğitim sektöründe Bafra halkına hizmet vermek amacıyla bu Aydınlar Center’i kurduklarını belirterek, "Aydınlar Center’i kurmaktaki amacımız, sizlere her türlü ihtiyaca cevap verebilecek bir hizmeti sunmaktır" dedi.

Bafra Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı ve Aydınlar Center sahibi Duran Aydın ise şirketlerinin Bafra’dan kazandığını, yine Bafra’ya yatırım yaparak ve yeni istihdam alanları meydana getirerek bölge ekonomisine büyük bir katkı sağlayacağını söyledi.
Aydınlar Center’in açılışı kurdelesini Bafra Kaymakamı Selahattin Aparı ve Boydak Holding Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Boydak birlikte kestiler.

SAMSUN-(İHA)
Yayın Tarihi : 1 Mayıs 2004 Cumartesi 23:36:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Kutlu Veysel KÖSE IP: 81.215.123.xxx Tarih : 19.05.2004 15:48:39
Merhabalar, Bafra Halkımıza Yeni açılan Aydınlar center hayırlı olsun Bafra Hükümet Caddesi’nde gerçekleştirilen açılış törenine, Kaymakam Selahattin Aparı, Garnizon Komutanı Binbaşı Metin Özdemir, Cumhuriyet Başsavcısı M. Emin Kavas, Arı Pazarlama A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Büyükkiraz, Arı Pazarlama A.Ş. Genel Müdür Yardımcısı Arif Çelik, Boydak Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Boydak, 19 Mayıs İlçesi Belediye Başkanı Yılmaz Erel, siyasi parti yetkilileri ve çok sayıda davetli katıldı. yukarıdaki bulunan davetliler arasında Baframızın Belediye Başkanımız Sayın Neiş Beyi aralarında görmek ve duymak isterdim. teşekkürler.