22
Mayıs
2024
Çarşamba
BAFRA - SAMSUN

Şarkılar,şiirler öğretmenler için...

Samsun'un Bafra Lisesi tarafından organize edilen 'Öğretmen Yüreği' şiir dinletisinde sahneye çıkan öğrenciler, seslendirdikleri şiirler, şarkı ve türkülerle öğretmenlerin duygularını ifade ettiler.

Bafra Belediyesi Kültür ve Sanat Merkezi'nde gerçekleştirilen şiir dinletisi büyük ilgi gördü. Bafra Lisesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenleri Yasemin Davran, İhsan Kırbaş ve Fehim Yılmaz yönetiminde hazırlanan şiir dinletisinde 16 öğrenci tarafından 21 şiir okundu. Anne-baba ve çocuk sevgisi, kahramanlık temalı slayt ve fon müzik gösterimli şiir dinletisi, gündüz okul öğrencilerine, gece de Bafra protokolüne iki bölüm halinde sunuldu.

Bafra Lisesi Müdürü Abdulkadir Aygün, yaptığı konuşmada, 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü kutladığını belirterek, "Okulumuz eğitim-öğretimin yanında, sosyal etkinliklerle de başarılı çalışmalar yapmayı hedeflemiştir" dedi.

2 saat süren 'Öğretmen Yüreği' şiir dinletisine Bafra Kaymakamı Bekir Dınkırcı, AK Parti Bafra İlçe Başkanı Av.İbrahim Semiz, Bafra TSO Başkanı Rızvan Aksoy, Bafra Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Tokgöz, Bafra İlçe Milli Eğitim Müdürü Ömer Yayla, Bafra ilçe Emniyet Müdürü Kadri Özkan, BBP Bafra İlçe Başkanı Bilal Mürtezaoğlu ve çok sayıda davetli katıldı. Şiir dinletisi, 10. Yıl Marşı ile sona erdi.

iha
Yayın Tarihi : 24 Kasım 2007 Cumartesi 10:45:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
gökhan IP: 85.104.30.xxx Tarih : 26.11.2007 19:53:19

sarkı yok burda yetkılılere duyrulur saygılarımla arz ederım...!