18
Mayıs
2024
Cumartesi
BAFRA - SAMSUN

Şehit yakınları buluştu

Güvenlik Kuvvetleri Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (GÜŞAY) Samsun Şubesi tarafından, Samsun’un Bafra'da dayanışma çayı düzenledi.

Yankı Düğün Salonu’ndaki davete, Samsun Sahra Sıhhiye Okulu ve Eğitim Merkezi Komutanlığı Personel Şube Müdürü Kıdemli Albay Gürcan Ünal, Bafra Garnizon Komutanı Personel Binbaşı Metin Özdemir, GÜŞAY Samsun Şubesi Başkanı Saadet Var ve şehit yakınları katıldı. Dayanışma çayında yaş pasta kesildi ve derneğe destek olanlara teşekkür plaketi verildi.

GÜŞAY Samsun Şubesi Başkanı Saadet Var, yaptığı konuşmada, "Bizler, ’şehitler ölmez, vatan bölünmez’ ilkesi ile yola çıkan yüce milletimizin bir parçası ve bu vatana en değerli varlıklarını vermiş olan şehit aileleriyiz. Tarihi şan, şeref ve nice kahramanlıklarla dolu olan ve gücünü vatana, millete, bayrağa olan bağlılığından alan Şehit Aileleri Derneği, ayrılıkçı ve bölücü terör örgütlerine karşı ülkemizin bölünmez bütünlüğü uğrunda canlarını feda eden şehitlerimizin unutulmamasını sağlamak ve şehit olmasını şeref bilen kahraman askerlerimizin geride kalan ailelerine maddi, manevi destek çıkmak için çalışıyor. Anne; bizce fedakarlık, sabır, sevgi ve hoşgörüyü en üst düzeyde yaşayan varlık demektir. Bu varlık kimi zaman üzülür, acısını içine gömer, kimi zaman kızar hoşgörüsünü kullanır, kimi zamanda sevdikleri için canın verir. Ağzından bir tek kötü söz çıkmaz, işte anneler böyle bir varlıktır" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 16 Mayıs 2005 Pazartesi 14:51:29
Güncelleme :17 Mayıs 2005 Salı 18:09:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?