29
Mayıs
2024
Çarşamba
BAFRA - SAMSUN

Tapu için karısını öldürdü

Bafra ilçesinde, eşi tarafından tabancayla vurularak öldürülen 3 çocuk annesi kadının evinin tapusunu vermediği için silahlı saldırıya uğradığı iddia edildi.


Olay, Altınkaya Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, TIR şoförü Hasan T. (56), üç çocuk annesi eşi Yeter T.'den (51) müşterek olan evlerinin tapusunu kendi üzerine vermesini istedi. Yurt dışında bir başka kadınla ilişkisi olduğu iddia edilen Hasan T., eşiyle tartışınca tabancasını ateşledi. Olayda Yeter T. ile gelini Yasemin T. (29) yaralandı. Kurşunlara hedef olan Yeter T. Bafra Devlet Hastanesi'ne, Yasemin T. ise Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Sağlık durumu ağır olan Yeter T., doktorların çabasına rağmen kurtarılamadı. Yeter T.'nin cesedi, otopsi yapılmak üzere Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi morguna kaldırıldı. Yeter T.'nin kafası, boynu, sırtı ve kolundan olmak üzere 6 kurşun yarası aldığı tespit edildi.


Polis, olay yerinde 6 adet 9 mm çaplı boş kovan ve 5 adet deforme olmuş mermi çekirdeği buldu. Olaydan sonra kaçan katil zanlısı Hasan T.'nin yakalanmasına çalışılıyor.

iha
Yayın Tarihi : 9 Kasım 2008 Pazar 13:35:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?