18
Mayıs
2024
Cumartesi
BAFRA - SAMSUN

Vekile, davullu zurnalı karşılama

Samsun'un Bafra İlçesi'ne bağlı köylerde gezi ve ziyaretlerini sürdüren AKP Samsun Milletvekili Ahmet Yeni, köylüler tarafından davul-zurna eşliğinde törenle karşılandı.

Samsun Milletvekili Ahmet Yeni, ilçeye bağlı Bakırpınarı, Kahramanlar, Balıklar, Sarıkaya, Şeyhören, Altınova ve Yeşilyazı köylerini ziyaret ederek vatandaşlarla sohbet etti. Vatandaşın huzurlu ve rahat olması için Samsun'un her tarafını gezeceklerini belirten milletvekili Yeni, "Bu yıl köy yollarında, bir kısmını asfalt, bir kısmını stabilize yapmak suretiyle çalışmalarımızı devam ettireceğiz. Sizin çektiğiniz çileyi bizzat biz de yaşamak istiyoruz. Sizin verdiğiniz destekler sayesinde yolları yaptırıyoruz. Yollar vasıtasıyla medeniyet geliyor. Mecliste kırmızı koltukta otururken hep sizleri gözümün önünde bulunduruyorum. Bürokratlarımızın çalışmasını ve çıkardığımız kanunların vatandaşa nasıl yansıdığını gezilerimizde ve köy ziyaretlerimizde gözlemliyoruz. Bu yıl Samsun'da gitmediğimiz hiçbir köy, mahalle ve sokak kalmayacak" dedi.

Gittiği köylerde vatandaşlar tarafından davul-zurnalarla karşılanan milletvekili Ahmet Yeni, köylülerle çifte telli oynadı.

İHA
Yayın Tarihi : 20 Temmuz 2005 Çarşamba 16:47:29
Güncelleme :20 Temmuz 2005 Çarşamba 17:46:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
kemal efe IP: 85.99.211.xxx Tarih : 22.07.2005 22:00:24
bu ziyaretleri yapan sayın vekiller sehit erkut yılmaz kardeşimizin cenazesinde cenazesinde neden yokdular ,milletin temsilcisiyiz diye yaygara koparan akp bafra yönetimi neredesiniz ? bu millet sizede hesap soracaktır...baframızın ve butun turk milletinin başı sagolsun.