18
Mayıs
2024
Cumartesi
BAFRA - SAMSUN

Web sitesine büyük ilgi

Bafra'da, geçtiğimiz yıl hizmet vermeye başlayan Bafra Belediyesi Resmi Haber Sitesi’ni, 11 ayda çok sayıda kişinin ziyaret ettiği bildirildi.

Belediye Basın-Yayın Halkla İlişkiler birimi tarafından hazırlan ve belediyede yaşanan gelişmelerin anında yer aldığı www.bafra.bel.tr isimli web sitesinde, kültür ve sanat etkinliklerinden projeler, belediyedeki tüm birimlerin çalışmaları, faaliyet raporları, Bafra İlçesi’nin tarihi, coğrafi ve jeolojik özellikleri ve ilçenin nostaljik fotoğrafları yer alıyor.

Bafra Belediyesi’nin web sitesinde, en çok ziyaret edilen sayfalar arasında, Belediye Sebze ve Meyve Hali’ndeki ürünlerin günlük fiyatlarının yer aldığı sayfa bulunuyor. Sitede ayrıca vatandaşların belediye başkanına düşüncelerini, sorunlarını ve beklentilerini e-mail yoluyla aktarabilmelerine de imkan sağlanıyor.

Bafra Belediyesi web sitesini özellikle yurtdışında çalışan Bafralılar’ın ziyaret ettiğini ve vatandaşların bilgi alma hakkını en iyi ve rahat şekilde kullanabilmesi için her alanda gelişmeleri takip ettiklerini belirten Başkan Şükrü Neiş, "Web sitemizin gerek Bafra’dakiler, gerekse yurtdışındaki gurbetçi vatandaşlarımız tarafından yoğun olarak ziyaret edilmesi bizi onurlandırıyor" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 18 Mart 2005 Cuma 13:05:55
Güncelleme :4 Nisan 2005 Pazartesi 18:15:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?