27
Mayıs
2024
Pazertesi
BAFRA - SAMSUN

Ziraat'ten TSO'ya kredi

T.C. Ziraat Bankası A.Ş. ile Bafra Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) üyeleri arasında kredi protokolü imzalandı. 

Bafra TSO'da gerçekleştirilen imza töreninde, T.C. Ziraat Bankası A.Ş. Samsun Bölge Başkanı İbrahim Arslan, Bafra TSO Başkanı Rızvan Aksoy, Ziraat Bankası Bafra Şubesi Müdürü Aydın Sandıkçı, Ziraat Bankası Bölge Pazarlama Müdürü Birsen Tilki, Bölge Krediler Müdürü Sevim Sönmez hazır bulundu. Bafra TSO'ya kayıtlı ticari işletmelerin nakdi ve gayri nakdi ticari kredi kullandırılmasına ilişkin usul ve esasların düzenlenmesini için T.C. Ziraat Bankası A.Ş. Samsun Bölge Başkanı İbrahim Arslan ile Bafra TSO Başkanı Rızvan Aksoy arasında protokol imzalandı. 

T.C. Ziraat Bankası A.Ş. Samsun Bölge Başkanı İbrahim Arslan yaptığı konuşmada, "Daha önce Ticaret ve Sanayi Odası üyelerine yönelik bir yıllık 200 bin YTL kredi kullanımını bu sene 250 bin YTL'ye çıkardık ve vade uzatımı geldi. Taksitli kredilerde, Ticaret ve Sanayi Odası üyeleri ile 48 aya kadar vade uygulaması yapılabilecek. Ticaret Sanayi Odası üyelerinin komisyonlarında da yarı yarıya indirim yapıyoruz" dedi. 

Bafra TSO başkanı Rızvan Aksoy ise, kredi talebi protokolünün TSO üyelerinin menfaatine olduğunu belirtti. Aksoy, "Bafra TSO tarafından Ziraat Bankası Şubesi'ne yönlendirilen üyenin kredi talebiyle ilgili olarak, lehine kredi limiti tahsis edilmesini talep eden üye için bankaca yapılacak istihbarat ve mali inceleme sonucunun olumlu bulunması ve bankanın cari mevzuat esasları kapsamında üye lehine kredi limiti tesis edilmesine engel teşkil edecek, herhangi bir husus bulunmaması halinde şube tarafından üye, lehine banka ile oda arasında daha sonra karşılıklı mutabakatla belirlenecek olan üst kredi limitini aşmamak üzere şubece uygun görülen tutarda ve şartlarda kredi limiti tesis edilecektir. Ziraat Bankası çiftçinin bankası olarak bilinirdi ama bugünden sonra esnafın, tüccarın ve sanayicinin de bankası olacak" diye konuştu.
iha
Yayın Tarihi : 19 Ekim 2006 Perşembe 09:23:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?