16
Mayıs
2024
Perşembe
YAŞAM

Cep telefonu zanlıyı ele verdi

Tekkeköy İlçesi'ndeki derede 2 gün önce cesedi bulunan 60 yaşındaki Ayhan Tekinarslan'ın katil zanlısı 41 yaşındaki Mustafa Tekinarslan, olay yerinde düşürdüğü cep telefonundan yola çıkılarak yakalandı. 

Mustafa Tekinarslan, “Ayhan akrabam olur. Kendisi eşimi sürekli rahatsız ediyordu. Bu yüzden onu öldürdüm'' diyerek suçunu itiraf etti. 

Pınar Mahallesi'nden geçen Pınar Deresi'nde geçen cuma günü bir erkek cesedi gören vatandaşlar polise haber verdi. Olay yerine gelen ekipler sudan çıkardıkları cesedin bir süre önce ailesi tarafından kayıp bildirisi yapılan memur emeklisi Ayhan Tekinarslan'a ait olduğunu tespit etti. Yapılan ilk otopsi sonucunda kravatla boğularak öldürüldüğü saptanan Ayhan Tekinarslan'ın katil zanlısını bulmak için polis geniş çaplı soruşturma başlattı. 

Cesedin bulunduğu derede ve çevrede araştırma yapan ekipler, bir cep telefonu buldu. Cep telefonu numarasından yola çıkan polis, ilçe merkezinde lokanta işleten Mustafa Tekinarslan'ı gözaltına aldı. Yapılan sorgulama sonucunda Mustafa Tekinarslan, cinayeti kendisinin işlediğini kabul ederek, “Ayhan akrabam olur. Kendisi eşime sürekli sözlü tacizde bulunuyormuş. Eşim bunu bana anlatınca, olay akşamı kendisini arayarak buluştuk. Eşimi rahat bırakmasını söyledim. Bana küfür edince boğuşmaya başladık. Bu sırada kravatını sıktım. Bir süre sonra hareketsiz bir şekilde yere yığıldı. Ben de cesedi yoldan sürükleyerek dereye attım. Sonra evime gittim. Telefonumu boğuşma sırasında düşürmüşüm'' dedi. 

Katil zanlısı Mustafa Tekinarslan'ın sorgulaması devam ediyor.
İHA
Yayın Tarihi : 13 Mayıs 2007 Pazar 18:56:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
elgin kagan IP: 88.224.211.xxx Tarih : 26.06.2007 02:55:17
katil zanlısı mustafa beyi iyi tanırım aslında çok iyi bir insandır nasıl böyle bir şey yaptığınıda anlayamadım ama iş namus olunca bizler neyaprdık bilmiyorum zaten olay ilçede duyulunca namus cinayeti olduğu anlaşılmıştı