15
Mayıs
2024
Çarşamba
TERME - SAMSUN

Terme'de esrar operasyonu

Samsun Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından sürdürülen ve bir süre önce 20 kişinin tutuklandığı "Karabulut" adlı operasyonun devamı olarak gözaltına alınan 2 kişi ile birlikte esrar ele geçti.

Bir süre önce Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şube Müdürlüğü tarafından Türkiye'ye getirdikleri bayanlara zorla fuhuş yaptırdıkları iddia edilen şebekeye yönelik düzenlenen operasyonda 20 bayancı uyruklu bayan kurtarılırken, gözaltına alınan 26 kişiden 20'i çıkarıldıkları nöbetçi mahkeme tarafından tutuklanmıştı.

Söz konusu kişiden esrar ele geçmesi üzerine soruşturmayı derinleştiren Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şube Müdürlüğü Narkotik Büro Amirliği ekipleri bugün Samsun'un Terme ilçesinin Karamustafalı köyünde Halis A.'ya (27) ait eve, Samsun merkeze bağlı Gürgenyatağı köyünde İhsan U.'nun (37) evin operasyon düzenledi. İhsan U.'nun evinde 100 gram, Halis A.'nın ise evinde ise yarım kilo esrar ele geçti. Olayla ilgili olarak Halis A. ve İhsan U., Narkotik ekipleri tarafından gözaltına alındı. Soruşturma sürdürülüyor.

iha
Yayın Tarihi : 22 Haziran 2007 Cuma 16:30:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?