20
Mayıs
2024
Pazertesi
TERME - SAMSUN

Zehir tacirlerine darbe

Samsun il merkezi, Terme ve Çarşamba ilçelerinde gerçekleştirilen 5 ayrı operasyonda uyuşturucu madde ve dişi Hint keneviri bitkisi ile yakalanan 7 kişi gözaltına alındı.


İstasyon Mahallesi Vagon Kafe yanındaki park içinde S.A.(27) ve K.G.'nin (43) üzerlerinde arama yapan polis, esrarlı sigara, 1 adet tam ve 1 adet yarım extacy uyuşturucu hap ele geçirdi.

Olayla ilgili S.A. ve K.G., gözaltına alındı. Yeşilova Mahallesi'nde ihbar üzerine S.D.'nin evinde arama yapan polis, 31 kök dişi Hint keneviri bitkisi ve 200 gram kurutulmaya bırakılmış dişi Hint keneviri bitkisi ele geçirdi. Olayla ilgili S.D. gözaltına alındı.


Terme ilçesinin Yalı Mahallesi'nde O.E.'ye ait evin bahçesinde arama yapan polis, esrar yapımında kullanılan 63 kök dişi Hint keneviri bitkisi ele geçirdi. Olayla ilgili O.E. yakalanarak gözaltına alındı.


Çarşamba ilçesinin Yaycılar köyünde F.Ç.'ye ait eve baskın düzenleyen jandarma ekipleri, 8,5 kilo kubar esrar ile evin bahçesinde 471 kök dişi Hint keneviri bitkisi ele geçirdi. Olayla ilgili F.Ç., gözaltına alındı.

Çarşamba ilçesinin Denizler köyünde Ş.E. ve E.E. isimli şahısların bahçelerinde yapılan aramada 289 kök dişi Hint keneviri bitkisi, 570 gram kubar esrar ele geçirildi. Olayla ilgili Ş.E. ve E.E. yakalanarak gözaltına alındı. Meydana gelen 5 ayrı olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

iha
Yayın Tarihi : 14 Ağustos 2008 Perşembe 20:32:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?