3
Mayıs
2024
Cuma
SİNOP

168. kuruluş yıldönümü etkinlikleri

PTT Teşkilatı'nın 168. kuruluş yıldönümü etkinlikleri kapsamında bugün işlem yaptıran 168. müşteriye kurumun pul koleksiyonu hediye edildi.


Sabah saatlerinde Valilik Meydanı'ndaki Atatürk Anıtı'na çelenk konulması başlayan kutlama etkinliklerine daha sonra Uğur Mumcu Meydanı'ndaki PTT Müdürlüğü binasında devam etti.

Bugün hizmet binasına gelerek işlem yaptıran 168'nci müşteri olan Ramazan Yaşayancan isimli vatandaşa PTT Başmüdürü Ali Sevinç tarafından günün anlam ve önemine istinaden PTT'nin flateli pul serisinden oluşan koleksiyon hediye edildi. PTT'nin yaptığı işlemler hakkında bilgi veren Ali Sevinç, banka hizmetlerinin yanı sıra artık kargo hizmetini de verdiklerini ifade etti. 168 yaşında olan PTT'nin yaygın hizmet ağı ile gurur duyduğunu belirten Sevinç, "Kurumumuz, 23 Ekim 1840 tarihinden bugüne kadar, halkımıza en iyi hizmeti sunma yolundaki özverili çalışmaları sonucu toplumda saygın ve onurlu bir yer edinmiştir. Sürekli yenilenerek hizmet yelpazesini genişleterek alanında gittikçe devleşen bir kurum haline gelmiştir.

Özellikle 2003 yılından itibaren bir değişim, dönüşüm ve gelişim programı uygulamaya konmuştur. Hizmetlerimizi, vatandaşın ayağına götürmeyi amaç edindiğimiz vazgeçilmezlerimiz arasındadır. 168 yıldır hizmet veren kurumumuz günümüz koşullarına ayak uydurarak hizmetlerini sürdürüyor"dedi. Daha sonra İl PTT Müdürlüğü yönetim kadrosu Vali Yardımcısı Salih Demirok'u makamında ziyaret etti

İha
Yayın Tarihi : 23 Ekim 2008 Perşembe 17:24:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?