3
Mayıs
2024
Cuma
SİNOP

'2,5 ay sonra problem kalmayacak'

Sinop'ta 2 hastanenin birleşmesi sonucu oluşturulan yeni devlet hastanesinde yaşanan problem ve aksaklıkların 2.5 aylık süre içerisinde giderileceği bildirildi.

Sinop merkez Osmaniye köyündeki mevcut devlet hastanesine ek bina eklenmesiyle büyük bir sağlık kompleksine dönüştürülen Sinop Devlet Hastanesi, kent merkezindeki hastanenin de geçen ay bünyesine taşınmasıyla birlikte bölge hastanesi hüviyetine kavuştu. Ancak yeni binada yaşanan teknik sorunlar ve taşınma nedeniyle bazı aksaklıklar oluştu.

Aksaklıkların giderilmesi için çalıştıklarını belirten Sinop İl Sağlık Müdürü Dr. Mustafa Cem Güre, 1.5 ay gibi bir sürede hastanedeki sorunların bertaraf edileceğini söyledi. Bu süre zarfında cerrahi yoğun bakım ünitesinin de faaliyete geçeceğini kaydeden Dr. Güre, "Cerrahi ve anestezi yoğun bakım ünitelerini ek binanın en üst katında açıyoruz. Emer cihazı alımıyla ilgili bir problem çıkmıştı. O problemde şu anda aşıldı. Ayrıca bir başka hastaneden hibe yoluyla stelizatör cihazı bulduk. Ayrıca hastanenin ek otoparkı da yapılıyor. Problemler en kısa zamanda aşılacak" diye konuştu.
Dr. Mustafa Cem Güre ayrıca, hastanede yatan hasta ve hasta yakınlarını ziyaret ederek geçmiş olsun dileğinde bulundu.

iha
Yayın Tarihi : 15 Ağustos 2008 Cuma 12:57:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?