3
Mayıs
2024
Cuma
SİNOP

2008 projeleri görüşüldü

Sinop Valisi Zeki Şanal, İl Genel Meclis Üyeleri ve kamu kurum müdürleriyle yemekli toplantıda bir araya geldi. 

İl Özel İdaresi Lokali'nde gerçekleştirilen programda 2008 yılı yatırım ve çalışmaları görüşüldü ve yatırımlar hakkında katılımcılar bilgilendirildi. 

AK Parti Sinop Milletvekili Kadir Tıngıroğlu, İl Özel İdare Genel Sekreteri Hasan Murat Berksoy, İl Genel Meclis Başkanı Hüseyin Erol, AK Parti Sinop İl Başkanı Yakup Üçüncüoğlu ve meclis üyelerinin katıldığı toplantıda konuşan Vali Zeki Şanal, 2008 yılının Sinop açısından çok önemli özellikleri arz eden bir yıl olarak hafızalarda kalacağını söyledi. 

Programın düzenlenmesine vesile olanlara da teşekkür eden Vali Şanal, "Sayın İl Genel Meclisi Başkanımız Hüseyin Erol beyefendi, son bir kaç aydır çeşitli şekillerde bir araya geldiğimizde, böyle bir programda birlikte olmamızı istemişlerdi. Bu birlikteliğimizde içinde bulunduğumuz yılla ilgili olarak paylaşılması gereken konuları paylaşma, masaya yatırma imkanı bulduk. Önümüzdeki dönemde çalışmalar daha netleşsin düşüncesiyle bu birliktelik bu güne kadar sarktı. Bu vesileyle de beklenmeyen bir şekilde geçirdiği trafik kazası sonrası rahatsızlığını da atlatan sayın Milletvekilimiz Kadir Tıngıroğlu'nun bugün aramızda olması son derece mutluluk verici. 

Kendilerine şahsım ve sizler adına geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum" diye konuştu.

.
Yayın Tarihi : 5 Nisan 2008 Cumartesi 16:14:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
berker yılmaz IP: 78.181.52.xxx Tarih : 8.04.2008 10:22:44

il ve ilçelerdeki iktidar partilerinin başkanlatrı neden her yapılan faaliyette demeç veriyor yada kendilerine bir pay çıkarıyor. gerçekten çlok merak ediyorum.Örneğim yeni yapılan sinop hastanesi inşaatı il başkanı açıkladı.... diye devam eden bir haber sanki il başkanı olmasa bu hastane bitmeyecek. işte biz bu yüzden gelişemiyoruz.artık devletin asli görevlerini bile iktidar partilerinden ve onların il ve ilçe başaknlarından bekliyoruz.yazık ki yazık.........