3
Mayıs
2024
Cuma
SİNOP

3 Bant Bilardo Turnuvası sona erdi

Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında Sinop'ta Karadeniz Bilardo Eğitim Derneği (KARBED) tarafından düzenlenen Karadeniz Bölgesi 3 Bant Bilardo Turnuvası, bugün düzenlenen final müsabakasıyla sona erdi.


Modi Spor Kulübü'nde gerçekleştirilen ve 48 sporcunun katıldığı turnuvanın finalinde Ömer Karakurt (Sinop) ile Remzi Yurt (Ordu) mücadele etti. Türk Telekom A.Ş. sponsorluğunda gerçekleştirilen turnuvada Remzi Yurt rakibini 2-0 yenerek turnuvanın şampiyonu oldu. Böylece turnuvada Ömer Karakurt 2. olurken, Semih Atılgan (Samsun) ve Halim Doruk (Trabzon) ise üçüncülüğü paylaştı.


Üç gün süren turnuvanın sonunda dereceye girenlere madalya ve hediyelerini Sinop Valisi Zeki Şanal, KARBED Başkanı Selahattin Kurbetli, Belediye Başkan Vekili Bülent Oktay ve İl Gençlik ve Spor İl Müdürü Gürsel Öztürk ile İl Türk Telekom Müdür Yardımcısı Hakan Kapıcıoğlu verdi. Turnuvaya katılan ve destek olan herkese şükran duyduklarını belirten KARBED Asbaşkanı ve Sinop Bilardo İl Temsilcisi Nurettin Karakurt, Sinop'ta bilardo sporunun gelişmesine yönelik katkılarından dolayı Sinop Belediyesi'ne de teşekkür etti.

İha
Yayın Tarihi : 30 Ekim 2008 Perşembe 14:53:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?