5
Mayıs
2024
Pazar
SİNOP

32 yıllık muhtar görevi oğluna bıraktı

Sinop'ta 32 yıllık muhtar görevi törenle oğluna teslim etti.
İl merkezinde bin 200 seçmene sahip İncedayı Mahallesi'nin 32 yıllık muhtarı Remzi Gül (68), makamını son seçimlerde aday olarak seçimleri kazanan oğlu Yavuz Gül'e (48) bıraktı.

Seçimler öncesi makamını artık gençlere bırakmak üzere bir daha aday olmadığını açıklayan Remzi Gül, oğlunun 800 oy alarak muhtar olması sonrası bu gün muhtarlık mührünü törenle oğluna verdi. Muhtarlık binasında gerçekleşen törene azalar ile Gül ailesinin sevenleri katıldı. Muhtarlık binasına gelerek babası Remzi Gül'ü elini öpen Yavuz Gül, muhtarlık mührünü alkışlar arasında babasının elinden aldı. Remzi Gül de oğlunu alnından öperek kutladı.


Görevi 1977 yılında şu anda hayatta olmayan Rasim Çilingir'den devraldığını belirten Remzi Gül, şu ana kadar kendisine destek veren tüm seçmenlerine teşekkür etti. Remzi Gül, "Oğlum Yavuz'u bu ulvi göreve seçtikleri için vatandaşlarımıza şükranlarımı sunuyorum" dedi. Yavuz Gül ise babasının yolundan gideceğini belirterek, babasına bu zamana kadar yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür etti. Halef-selef olan baba ve oğul muhtarlar daha sonra muhtarlık binası dışına çıkıp el ele tutuşarak basın mensuplarına
poz verdi.
 

İha
Yayın Tarihi : 7 Nisan 2009 Salı 18:02:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?