5
Mayıs
2024
Pazar
SİNOP

AK Parti Merkez İlçeyi kurdu

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Sinop Merkez İlçe Başkanı Saffet Ünal, bundan böyle Sinop'ta beyaz bir sayfa açtıklarını, geri değil hep ileriye bakacaklarını söyledi.

Ünal, "Geçmiş yönetimlerin yapmış olduğu hataları yapmayacağız" dedi.
AK Parti Genel Merkezi tarafından geçen ay Sinop Merkez İlçe Başkanlığı görevine atanan Saffet Ünal, teşkilat çalışmalarını tamamladı. Yeni teşkilat üyeleriyle birlikte ilk kez basın mensuplarının karşısına çıkan Ünal, yeni yönetim kurulu üyelerini tanıttı. Yaptığı açıklamada, yeni teşkilatın 6 Ağustos tarihinde genel merkez tarafından onaylandığını, ancak parti binasındaki tadilat nedeniyle yeni teşkilatın kamuoyuyla paylaşılamadığını kaydeden Saffet Ünal, önemli mesajlar verdi.

Ünal, "21 Temmuz tarihinde genel merkezce tevdi edilen ilçe başkanlığı görevini, yeni kadromuzla yürütmek ve Sinop halkına hizmet etmek için bir araya gelmiş bulunmaktayız. Bugünden itibaren önümüze beyaz bir sayfa açarak daima önümüze bakacağız. Her an; başbakanımızın 'durmak yok yola devam' sloganıyla yürüyeceğiz.

Çalışmalarımızda bu slogan bizim ateşleyici mekanizmamız olacaktır. Geçmiş yönetimlerin yapmış olduğu hatalar yüzünden AK Partimizin kazanması gereken yerel seçimi Sinop merkezde kaybettik. Ancak Sinop'ta yatırımlar bütün hızıyla devam ediyor. Hizmetlerde parti ayrımı gözeterek, vatandaşın cezalandırıldığı dönemler artık çok geride kaldı. AK Parti sadece kendine oy verenlerin değil, tüm ülkenin partisi. Biz bu kucaklayıcı anlayışla Sinop'u kucaklayacağız" diye konuştu.

İha
Yayın Tarihi : 22 Ağustos 2009 Cumartesi 13:34:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?