5
Mayıs
2024
Pazar
SİNOP

AK Parti'den gövde gösterisi

AK Parti Sinop Belediye Başkan Adayı Hamza İnce için düzenlenen tanıtım toplantısı renkli görüntülere sahne oldu. Coşkulu kalabalık tören bitiminde programın yapıldığı salondan parti binasına kadar kol kola yürüdü. Tanıtım toplantısı tam bir gövde gösterisine dönüştü. 

Otel Melia Kasım'da düzenlenen törene eşi Rezzan İnce ile el ele tutuşarak gelen Hamza İnce'yi Sinoplular coşkuyla karşıladı. İnce'ye salon girişinde, AK Parti Sinop Milletvekili Abdurrahman Dodurgalı, İl Başkanı Yakup Üçüncüoğlu ve aday adaylık sürecinde İnce ile yarışan diğer aday adayları ve teşkilat üyeleri kol kola girerek eşlik etti. 

Slogan atan coşkulu kalabalık sık sık konuşmacıların sözünü kesti. İl Başkanı Yakup Üçüncüoğlu'nun yaptığı açılış konuşmasının ardından kürsüye çıkan Hamza İnce, coşkulu kalabalığa seslendi. Bundan sonraki süreçte Sinop'ta yapılamayanları AK Parti hükümetinin gücüyle başaracaklarını belirten Hamza İnce, "Bu coşkunuzla bize büyük bir şevk ve büyük bir güç verdiniz. Bundan önceki dönemde de belediyecilik konusunda kentimizde büyük çalışmalara imza attık. Beni hep desteklediniz. Bu güç ve bu sevdayla siz değerli hemşerilerimiz için dönemimizde büyük hizmetler yaptık. Bana inandınız, bana itimat ettiniz. Ben de siz değerli hemşerilerimin bu güvenini boşa çıkartmamanın mücadelesini verdim. Zamanımı, mesaimi, enerjimi, bütün çalışma azmimi, Sinop'a ve Sinop insanına harcamaya çalıştım. Sinop'u bu zamana kadar bir yerlere taşımaya çalıştık. Bu konuda bize destek veren siz değerli hemşerilerime, çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Bundan sonra da tekrar yeni bir hizmet yarışına başlıyoruz. Bu hizmet yarışını sizlerle birlikte sürdüreceğiz. Desteklerimizle 29 Mart akşamı bu zaferi birlikte elde edip, bundan sonraki süreçte önemli projelere birlikte imza atacağız. Sinop'u Karadeniz'in incisi ve modern bir kent yapacağız. Sinop'u hep birlikte güzel yerlere taşıyacağız" dedi. 

AK Parti Sinop Milletvekili Abdurrahman Dodurgalı ise yaptığı konuşmada, "Sinop'ta ince ince esen Hamza İnce rüzgarı, AK Parti ile fırtınaya dönüşmüştür. 29 Mart akşamı bu fırtına Sinop'ta hizmet için esecek" ifadelerini kullandı. 

Tören bitiminde Hamza İnce ve tüm teşkilat üyeleri kol kola girerek salondan alkışlar eşliğinde çıktı. Coşkulu kalabalık Atatürk Caddesi'ni takip ederek Sakarya Caddesi üzerinde bulunan parti binasına kadar kol kola yürüdü.

iha
Yayın Tarihi : 1 Şubat 2009 Pazar 09:41:54
Güncelleme :1 Şubat 2009 Pazar 10:01:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
yaşar özbilen IP: 78.161.209.xxx Tarih : 1.02.2009 20:29:47

bu kadar olur super bir program ve super birliktelik allah bozmasın der insallah 29 mart gunu de belediye baskanlıgında hamza beyi görmek hizmete susayan sinop un hizmetlerinin tamamlanmasini diliyorum EN BÜYÜK HAMZA BAŞKAN !!!!!!