3
Mayıs
2024
Cuma
SİNOP

AK Parti'den kadınlara davet

AK Parti Sinop Kadın Kolları Başkanı Çiğdem Karagülle, kadınları yerel yönetimlerde görev almaya davet ederek, "Gelin sokağımızı, mahallemizi, ilçemizi ve ilimizi birlikte yönetelim" dedi.


Çiğdem Karagülle, partisinin il başkanlığı binasında bir basın açıklaması yaparak, Sinoplu bayanlara çağrıda bulundu. AK Parti'nin kuruluşundan bu yana gerek parti yönetiminde gerek 22 Temmuz 2007 seçimlerindeki kadın katılımıyla gerekse parlamento ve hükümet çalışmalarıyla kadının sosyal, siyasi ve iş hayatında katılımını artırmaya yönelik çabayı ortaya koyduğunu belirten Karagülle, AK Parti'nin yaklaşan yerel seçimlerde kadın katılımını artırmak için yaklaşık 1 yıldır düzenli olarak çalıştığını dile getirdi.

Çiğdem Karagülle, "Genel merkez öncülüğünde yapılan 'Siyaset Akademisi' bunun en önemli
göstergesidir. Biz, teşkilatlarımız ve sivil toplum kuruluşları başta olmak üzere toplumun tüm kadınlarını 'siyaset yerelde başlar' sloganıyla yerel siyasette görünür olmaya davet ediyoruz. Gelin sokağımızı, mahallemizi, ilçemizi ve ilimizi birlikte yönetelim. Talep etmeden söz sahibi olamazsınız. Gelin ilçe teşkilatlarımıza müracaat edin ve şehrimizin hizmet yarışına siz de katılın" diye konuştu.

İha
Yayın Tarihi : 26 Aralık 2008 Cuma 17:33:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?