3
Mayıs
2024
Cuma
SİNOP

AK Parti'den kan bağışı

Kızılay'ın başlattığı "1 Milyon İyi insan aranıyor" kampanyasına AK Parti Sinop Kadın Kolları Başkanlığı'ndan destek geldi.

Sinop Kızılay Merkezi'nde gerçekleştirilen organizasyonda ilk kanı AK Parti Sinop İl Başkanı Yakup Üçüncüoğlu verdi.
Samsun Orta Karadeniz Bölge Kan Merkezi organizesinde 5 görevli tarafından gerçekleştirilen kan bağışı kampanyasında toplam 30 ünite kan bağışı yapıldı.

AK Parti Sinop Kadın Kolları Başkanı Çiğdem Karagülle, AK Parti Kadın Kolları olarak Kızılay'a destek vermek için böyle bir organizasyon düzenlediklerini belirterek, "Kadınlar Kolu üyesi bayanlar olarak kampanya kapsamında kan bağışında bulunduk. Kızılay görevlileri buraya kadar gelerek kampanyaya katılan arkadaşlarımızdan kan aldılar.

Bir ünite kan bir can sloganıyla hareket ederek kampanyaya destek verdik. Kanın kime ne zaman, nerede lazım olacağı belli değil. Kan vermek yurttaşlık bilincinin gelişmesi açısından da önemlidir. Kan verirken 'Bir gün bana veya yakınıma lazım olabilir' düşüncesiyle hareket etmek zorundayız" dedi.

İha
Yayın Tarihi : 26 Kasım 2008 Çarşamba 19:18:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
yasar özbilen IP: 78.161.54.xxx Tarih : 27.11.2008 00:50:12

o 30 adet kanın ıcıne kızılay ın dönörlerının verdıklerı dahılmı acaba ? 15 adet kan dönörler tarından verılmıs sanıyorum bununda yazılmasını ısterdım saygılarla