5
Mayıs
2024
Pazar
SİNOP

AK Partili Dodurgalı'dan açıklama

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Sinop Milletvekili Abdurrahman Dodurgalı, AK Parti'nin yerel seçimlerde yüzde 50'nin üzerinde oy hedeflediğini söyledi.


AK Parti'nin halkın teveccühünü her geçen gün daha fazla kazandığını belirten Abdurrahman Dodurgalı yaptığı açıklamada, "7 yıl önce başlayan Recep Tayyip Erdoğan fırtınası bora olarak devam ediyor. Türkiye 3 Kasım 2002'den bu yana birikmiş dertlerine derman aramanın, mücadelesini veriyor.

Bu mücadelenin somut göstergesi olarak AK Parti kadroları bir umut haline dönüştü. AK Parti kadroları kendilerine verilen bu emaneti gerektiği gibi korudu ve kullandı. Bunun sonucunda da 2007 genel seçimlerinde yeniden milletin onayını aldı. Yapılacak daha çok iş olsa da milletin beklentileri doğrultusunda bir rotaya girildiğine inanıyoruz. Bu kısa sürede aldığımız mesafeye bakıp gururlanıyoruz. Anlaşılıyor ki halkımız 7 yıllık iktidardan memnun ve bunun devam etmesini istiyor. Görülen odur ki bu teveccüh devam edecek" dedi.


AK Parti'nin yerel seçimlere çok iyi hazırlandığını kaydeden AK Parti Sinop Milletvekili Abdurrahman Dodurgalı, "2009 yerel seçimlerinde başbakanımızın yurt genelin de yapmış olduğu 20'ye yakın miting büyük kalabalıklar ve içten bir coşkuyla gerçekleştirilmektedir. Bundan da anlaşılıyor ki 2009 yerel seçimleri için AK Parti'nin hedeflemiş olduğu oy oranını yüzde 50nin üstüne taşıma hedefi büyük ihtimalle gerçekleşecektir. Başbakanımız Sinop'ta da aynı coşkuyla karşılanmıştır. Hem Sinop merkezde hem ilçelerinde insanımız AK Parti'ye ve yöneticilerine 'yola devam' onayını vermektedir" diye konuştu.

İha
Yayın Tarihi : 26 Şubat 2009 Perşembe 19:41:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?