5
Mayıs
2024
Pazar
SİNOP

AK Partili Dodurgalı'dan açıklama

AK Parti Sinop Milletvekili Abdurrahman Dodurgalı, kendisiyle AK Parti Sinop Milletvekili Kadir Tıngıroğlu'nun kavgalıymış gibi gösterilmeye çalışıldığını belirterek, "Hayal mahsulü diyaloglar ve buna bağlı polemikler oluşturarak habercilik yapmaya çalışanların hevesleri kursaklarında kalacaktır" dedi.


Yerel seçimlere girecek listelerin hazırlanmasında her seçim çevresinde ortaya çıkan ve Sinop'ta da bulunan bazı küçük ihtilafları kullanmak suretiyle insanlar arasında kavgalı bir atmosfer oluşturmayı hedefleyen bazı çevreler olduğuna dikkat çeken Dodurgalı, "Kimse kavga ve kırgınlıklar üzerine prim yapmaya kalkmasın.

Bu tarz yalan haberlerin kime ne fayda sağladığını merak ediyoruz. Bugüne kadar milletvekili arkadaşımla kırgın ve kavgalı olmadığım gibi, bundan sonra da kavgalı veya kırgın olmayacağım. Bu konuda siyasi çıkarları olanlar boşuna bekleyeceklerdir. Sinoplu hemşehrilerimden de bu tür haberlerin maksatlı çıkarıldığını bilmelerini rica eder, bu tür haberlere itibar etmemelerini dilerim" diye konuştu.

İha
Yayın Tarihi : 19 Şubat 2009 Perşembe 16:25:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?