5
Mayıs
2024
Pazar
SİNOP

AK Parti'nin 8. yılını kutluyor

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Sinop İl Başkanı Cengiz Tokmak, partilerinin 8. kuruluş yıl dönümü nedeniyle yaptığı açıklamada, Türk siyasetine yeni bir soluk getirdiklerini söyledi.


İl Başkanı Cengiz Tokmak, 14 Ağustos 2001 tarihinde kurulan AK Parti'nin 8. kuruluş yıldönümünü tüm milletin birlikte kutladığını dile getirdi. Tokmak açıklamasında, "14.08.2001 tarihinde kurulan 2 genel, 2 yerel seçimin galibi olan partimiz kurulduğundan bugüne kendini millete adamış AK kadrolarıyla ülkemizde hayal edemeyeceğimiz yeniliklere ve reformlara imzalar atmış, atmaya da devam etmektedir.

Gücünü milletten alan partimizin iktidar olduğu sürece de Türkiyemizin ve gençlerimizin geleceğini inşa etmeye devam edeceği aşikardır. Bu heyecan ve şevk ile çalışan teşkilat mensuplarımızın en alt kademesinden en üst kademesine kadar hepsinin gayretli hizmetleri takdire şayandır. Bu vesileyle hizmetlerimizin daha nice yıllar devam etmesi dileğiyle partimizin 8'inci kuruluş yıldönümünün milletimize ve ülkemize hayırlı olmasını temenni ediyor en derin saygılarımı sunuyorum" diye konuştu.

İha
Yayın Tarihi : 14 Ağustos 2009 Cuma 15:23:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?