2
Mayıs
2024
Perşembe
SİNOP

AKP Sinop İl Başkanı Demirel: Devletten tek ihale almadım

AK Parti Sinop İl Başkanı Dursun Demirel, "Müteahhit bir il başkanı olarak başkanlık görevine geldiğimden bu yana devletten ihale almadım. Benim ismimi kullanarak ihale almak isteyenlerin de varlığından haberdarım. Buna müsaade etmeyeceğim" dedi.
Dursun Demirel, yaptığı açıklamada, bazı çevrelerin kendini yıpratmak için kamuoyunda spekülasyonlar yaptığını, bu çevrelerin de kendini AK Parti’li gibi gösteren ve rant çevresi oluşturmak isteyen art niyetli kişilerden oluştuğunu ileri sürdü. Kendini AK Parti’li diye lanse eden bazı kişilerin ihale almak için çeşitli şirketler kurduğunu da iddia eden Demirel, "Ben il başkanı olmadan önce birilerinin burada hesapları vardı. Fakat biz bu oyunları bozduk" dedi.
Demirel, şunları söyledi:
"AK Parti iktidar olduktan sonra birilerinin bazı şirketler kurdukları resmi kayıtlarda mevcut. Biz partimiz iktidar olduktan sonra meslek değiştirip farklı bir şirket de kurmadık. AK Parti’li gibi görünmeye çalışanlardan bahsediyorum. Bunların isimlerini bir çok kişi biliyor. Onlar da kendini bilir ve bunu kamuoyunun takdirine bırakmak istiyorum. Bu çevrelerin bazı şirketler kurduğunu hepimiz biliyoruz. Ben il başkanı olmadan önce birilerinin burada hesapları vardı. Fakat bu oyunları bozduk. Bir de benim ismimi kullanarak birilerinin piyasada iş almaya çalıştığına da şahit oluyorum. Duyduklarıma engel oluyorum. Daire müdürlerinden isteğim, böyle bir olaya sakın göz yummasınlar. Beni bu tür olaylarla ilgili bilgilendirsinler."
SERHAT ÖZŞAHİN-SİNOP (İHA)
Yayın Tarihi : 12 Aralık 2003 Cuma 00:00:13
Güncelleme :13 Ocak 2004 Salı 12:21:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?