3
Mayıs
2024
Cuma
SİNOP

AKP'de koordinasyon toplantısı

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın 13 Haziran Cuma günü gerçekleştireceği Sinop ziyareti öncesi Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Sinop İl Başkanlığı tarafından bilgilendirme ve koordinasyon toplantısı düzenlendi.


AK Parti İl Başkanı Yakup Üçüncüoğlu başkanlığında İl Genel Meclisi AK Parti Gurup Toplantı Salonu'nda gerçekleştirilen toplantıya AK Parti Sinop Milletvekilleri Kadir Tıngıroğlu ve Abdurrahman Dodurgalı, İl Genel Meclis Başkanı Hüseyin Erol, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Ahmet Ünal, Ayancık Belediye Başkanı Ayhan Ergün, Boyabat Belediye Başkanı Mehmet Ermiş, Durağan Belediye Başkanı Ahmet Usta, İl Genel Meclisi Üyeleri ile teşkilat mensupları katıldı.


Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Sinop'taki programı hakkında bilgi veren AK Parti Sinop Milletvekili Kadir Tıngıroğlu, Erdoğan'ın dolu bir gündemle Sinop'a geleceğini, bu kapsamda tüm ülkenin Sinop'ta yapılacak açıklamaları ilgiyle takip edeceğini söyledi. Tıngıroğlu ayrıca, Sinop'ta yapımı tamamlanan ve yurt genelinde DSİ tarafından açılışa hazır hale getirilen tesislerin toplu açılışların Başbakan Erdoğan tarafından toplu olarak yapılacağını kaydetti.


AK Parti Sinop Milletvekili Abdurrahman Dodurgalı ise başta eylül ayında açılacak olan Sinop-Boyabat Tünelli Geçiş Yolu ve önümüzdeki günlerde açılacak olan Sinop Havaalanı olmak üzere, Sinop'ta devam eden yatırımlar hakkında katılımcılara bilgi verdi. Dodurgalı, "İnanıyorum ki bu dönem geçmişte yapılan ve temelleri atılan hizmetlerle birlikte, bu dönem ortaya çıkacak olan bu önemli hizmetler Sinop'un da makus talihinin kırılma noktası olacaktır. Öncelikle ulaşım sorunu konusundaki sıkıntılarımız artık ortadan kalkıyor. Başbakanımızın da gelişiyle havaalanımız hizmete açılmış ve sivil uçuşa izni verilmiş olacak" diye konuştu.

.
Yayın Tarihi : 11 Haziran 2008 Çarşamba 17:19:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
sinoplu IP: 212.156.0.xxx Tarih : 12.06.2008 10:28:21

Şükür vekiller Sinopa gelirmiş