2
Mayıs
2024
Perşembe
SİNOP

AKP'li Ersoy mazbatasını aldı

AK PARTİ MİLLETVEKİLİ ERSOY, MAZBATASINI ALDI

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Sinop Milletvekili Mehmet Ersoy, bugün mazbatasını aldı.

Mazbatasını almak üzere parti il binasından beraberindeki İl Başkanı Cengiz Tokmak ve teşkilat üyeleriyle birlikte Sinop Adliyesi'nde bulunan İl Seçim Kurulu'na giden Mehmet Ersoy, ilk olarak güzergah üzerindeki esnafı ziyaret etti. Burada vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşan Ersoy, tebrikleri kabul etti.

Daha sonra İl Seçim Kurulu'na gelen Milletvekili Ersoy, mazbatasını İl Seçim Kurulu Başkanı Gül Altınok'un elinden aldı. Altınok ile bir süre sohbet eden Ersoy, seçimlerin olaysız ve şaibesiz geçmesinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Bundan böyle Sinop ve Sinoplunun hizmetinde olacağını kaydeden Mehmet Ersoy; ''İki aydır süren bir süreç sonucunda, 12 Haziran'da milletimizin takdir ettiği sonuçların karşılığı olarak milletvekili mazbatamı aldım. Görevimiz başladı. Bu saatten sonra Sinop'un ve Türkiye Cumhuriyeti'nin milletvekili olarak üzerimize düşen sorumlulukların gereğini yerine getirmek üzere elimizden gelen bütün gayreti göstereceğiz. Seviyeli, saygılı, şeffaf ve katılımlı bir siyaset anlayışıyla hareket edeceğiz. 2023'lere giden Türkiye'de Sinop'umuzun hedeflerimize en iyi şekilde ulaşmasını sağlamak için hep birlikte çalışacağız" dedi.

AK PARTİ MİLLETVEKİLİ ERSOY, MAZBATASINI ALDI
İHA
Yayın Tarihi : 17 Haziran 2011 Cuma 15:24:00
Güncelleme :21 Haziran 2011 Salı 14:13:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
aslan IP: 82.231.126.xxx Tarih : 19.06.2011 20:44:50

AKP nasil olsa bir mv. cikaracti Sinop'tan. Ilk siraya koydugu kisi Sinop Tarzani bile olsa secilecekti zaten... Siz buna mi basari diyorsunuz???