5
Mayıs
2024
Pazar
SİNOP

AKP'li Üçüncüoğlu'ndan açıklama

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Sinop İl Başkanı Yakup Üçüncüoğlu, parti olarak sistemi verimli kullanarak bireyin haklarını ön plana çıkaracak çalışmalar yaptıklarını belirterek, "Her kesimden, her görüşten bütün vatandaşlarımızı kucaklıyoruz" dedi.


Yakup Üçüncüoğlu parti binasında yaptığı açıklamada, AK Parti hükümetinin çalışmalarını ve yerel seçim sürecini değerlendirdi. Her kesimi kucaklayan bir görüşe sahip olduklarını dile getiren Üçüncüoğlu, "Bu zamana kadar, sadece bize oy verenleri göz önünde bulundurarak hareket etmedik. AK Parti'nin programında bütün kesimleri birleştirecek projeler mevcut.

Demokratikleşme açısından sosyal demokratlardan daha ileri noktadayız. Ekonomik politikalarımız birçok liberalden daha liberal. AK Parti merkez noktası olma yolunda emin adımlarla ilerliyor. Sistemi verimli bir şekilde kullanarak bireyin hak ve özgürlüklerini genişletmek için ve vatandaşımızın yaşam standartlarını yükseltmek için uğraşıyoruz" diye konuştu.


Yerel seçimlere de bu anlayışla hazırlandıklarını kaydeden Üçüncüoğlu, "Yerel yönetimlerde kalitenin artması, şehirlerin marka olması ön plana çıkmıştır. Biz 29 Mert yerel seçimlerinde bunu gerçekleştireceğiz. Sinop'u bir marka şehir yapacağız" diye konuştu.

İha
Yayın Tarihi : 26 Şubat 2009 Perşembe 15:55:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?