7
Mayıs
2024
Salı
SİNOP

Anadolu Rüzgarı cezaevinde esti

TGRT’de yayınlanan Anadolu Rüzgarı adlı yarışmadan iki hafta önce elenen Sevcan, ilk konserini mahkumlara verdi.

Sinop E Tipi Kapalı Cezaevi’nde düzenlenen moral ve eğlence gününde sahne alan Sevcan Tekelioğlu, kader mahkumlarına renkli anlar yaşattı. Kimi zaman seslendirdiği parçalarla mahkumları duygulandıran Sevcan, kimi zamanda onları coşturmayı başardı.

Moral gününde mahkumlara konser veren Sevcan’ı, Vali Zeki Şanal, Garnizon Komutanı Muhabere Kıdemli Albay Osman Özgen, Belediye Başkanı Zeki Yılmazer, İl Jandarma Komutanı Albay Osman Nuri Erkan, İl Emniyet Müdürü Süleyman Şahin, Başsavcı İbrahim Ethem Kuriş ile AK Parti Sinop Milletvekili Cahit Can da izledi.

Konser sonrası açıklama yapan ve halkın büyük ilgisi ile karşılandığını belirten Sevcan, "Çok zevk aldım ve çok mutlu oldum. Büyük bir ilgiyle karşılanıyorum. Gerçekten kendimi ifade edebildiğime inanıyorum. Burada bitmedi, devam ediyor, bu ilk konserimdi. Bundan sonra bir çok konsere gideceğim, ilerleyip aşığı olduğum Türk Halk Müziği’nin nesilden nesle aktarılmasında benim payım da olacak, buna inanıyorum" dedi

Anadolu Rüzgarı evindeki arkadaşlarına mesaj gönderen Sevcan Tekelioğlu, bu hafta evde bir takım karışıklıkların olabileceğini, büyük ihtimalle Nesil yada Soner’in eleneceğini tahmin ettiğini söyledi. Sevcan, "Soner ile Nesil yan yana kalırlarsa büyük bir ihtimalle eve Nesil alınacaktır" diye konuştu.

Haksız yere elendiğine inandığını belirten Sevcan, evden ayrılmasının ardından arkasından dedikodu yapıldığı iddialarına da tepki gösterdi. Sevcan Tekelioğlu, "Onlar için hiçbir yorum yapmak istemiyorum. Arkamdan konuşuyorlarsa kişilikleri bellidir zaten. Ben evde neysem dışarıda da oyum. Değişmedim. bu benim kişiliğim. Ben bütün sözcükleri kendilerine aynen iade ediyorum" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 12 Nisan 2005 Salı 12:36:52
Güncelleme :12 Nisan 2005 Salı 12:51:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?