3
Mayıs
2024
Cuma
SİNOP

Aşiyan pazar yeri kapılarını açtı

AŞİYAN PAZAR YERİ KAPILARINI SİNOPLULARA AÇTI

Sinop'ta belediye tarafından Aşiyan mevkisinde yapımı tamamlanan yeni pazar yeri bugün hizmete girdi.

Kent merkezinde mevcut pazar yerinin yıkılarak yerine Karadeniz'in en modern pazar yeri yapılması için başlatılan çalışmalar devam ediyor. Çalışmalar kapsamında daha önce yapılan ancak hizmete açılamayan Aşiyan Pazar Yeri, bu gün ilk kez kapılarını Sinoplulara açtı.

Belediye Başkanı Baki Ergül, belediye birim amirleriyle birlikte pazar esnafını ziyaret etti. Kent merkezinde ki mevcut pazar yerinin kısa süre içerisinde yıkılarak yerine Karadeniz'in en modern pazar yerinin yapılacağını söyledi. Ergül, "Sinoplular her şeyin en güzelini hak ediyor. Sinop'ta yıllardır kent merkezinde hizmet veren mevcut pazar yeri hem görüntüsü hem işleviyle yeterince Sinopluya cevap verememekteydi. Dolayısıyla böyle bir pazar yeri de yapılmıştı. yapanlara da teşekkür ediyoruz. Eski pazar yerinin inşaat ihalesini de önümüzdeki hafta yapacağız. Ardından o bölgede Karadeniz'in en modern pazar yerini yapacağız" diye konuştu.

AŞİYAN PAZAR YERİ KAPILARINI SİNOPLULARA AÇTI
İHA
Yayın Tarihi : 3 Şubat 2011 Perşembe 12:22:02
Güncelleme :3 Şubat 2011 Perşembe 15:50:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
aslan IP: 82.231.126.xxx Tarih : 13.02.2011 21:01:18

Sehir merkezindeki eski kapali pazar yerindeki cok rahatsiz edici "ugultu" atermit duz catidan kaynaklaniyordu herhalde. Yeni yapilacak pazar yerinde umarim yanki yutan bir sistem yapilmasi ongorulmustur.