3
Mayıs
2024
Cuma
SİNOP

Ayancık festivale hazır

Bu yıl 20.'si yapılacak olan Ayancık Kültür-Keten ve Ahşap Festivali'nin 25-27 Temmuz tarihleri arasında gerçekleştirileceği bildirildi.

Festival için tüm hazırlıkların tamamlandığını belirten Ayancık Belediye Başkanı Ayhan Ergün, özel olarak oluşturulan festival organize heyetinin titiz bir biçimde çalıştığını söyledi.

Ergün, "İlçe dışındaki konuklarımıza davetiye amacıyla 5 binin üzerinde özel hazırlanmış festival içeriği ve özel çağrı davetiyelerimizi konuklarımıza postaladık. Hiç bir ayrıntıyı göz ardı etmemek istiyoruz" dedi.

Mine Koşan, Ali Şan, Grup Seksendört, Saray Nur, Grup Teona, Piyanist Ömür, Cemil Kaya, Harbi Enver'in festival kapsamında düzenlenecek konserlerde sahne alacağını kaydeden Başkan Ergün, "3 gün sürecek festival kapsamında birlik beraberlik dostluk ve misafirperverliğin en güzel örneğini sergileyeceğiz. Festival alanımızın ve festival standlarımızında yerleri tespit edildi. Yoğunluğun yüksek olacağına inanıyorum. Sezon itibariyle tatilcilerin en yoğun olduğu bir zaman. Yurtdışında yaşayan gurbetçilerimizde akın etmiş durumda. Amacımız ve dileğimiz gerçekleştireceğimiz bu festivali ilerleyen dönemde ulusal bir görünüme kavuşturmaktır. Bu kapsamda çalışmalarımızı sürdürüyoruz" diye konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 21 Temmuz 2008 Pazartesi 15:46:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ŞENOL ÖZTÜRK IP: 85.97.135.xxx Tarih : 3.08.2008 16:57:15

festivale gelemedim bu sene ama tv den izledim azda olsa çok güzeldi sayın belediye baskanımıza tesekkür ederiz böyle bir organize gerçeklestirdigi için tüm ayancıga sevgi selamlarımla