3
Mayıs
2024
Cuma
SİNOP

Ayancık MYO'ya yeni bölüm

Sinop Üniversitesi (SÜ) Ayancık Meslek Yüksekokulu'nda 2008-2009 eğitim-öğretim yılında "2. örgün muhasebe programı" bölümünün açılacağı bildirildi.

Okul tarafından "Her Yıl Yeni Bir Adım" sloganıyla başlatılan çalışmalar kapsamında meslek yüksekokulunda 2004-2005 eğitim-öğretim yılında 27 olan öğrenci sayısının 2008-2009 eğitim öğretim yılında 150'ye ulaştığını belirten Ayancık Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Ahmet Özer, meslek yüksekokulunda halen endüstriyel elektronik programı 2. öğretim olarak saat 17.00'den sonra hizmet verirken, muhasebe programı 1. örgün olarak gündüz hizmet verdiğini söyledi.

Ahmet Özer, "Önümüzdeki yıl mevcut muhasebe programına ek olarak 17.00'dan sonra hizmet vermek üzere 2. örgün muhasebe programının açılması ve 30 öğrenci alınması konusu, yapılan başvuru üzerine YÖK tarafından kabul edildi. Tamamen modern olarak donatılmış ve her türlü alt yapısı tamamlanmış bilgisayar ve elektronik laboratuarlarıyla öğrencilerine hizmet vermeye devam eden okulumuzda açılan yeni programın hem Sinop Üniversitesi'ne hem okulumuza önemli katkıları bulunacaktır" dedi.

Ahmet Özer ayrıca, yeni ve bağımsız bir hizmet binasına olan ihtiyacın hızla arttığını belirterek, Ayancık'ta hem bir hizmet binası yapılması hem de kuruma bir hizmet aracı alınması konusunda gösterilen çabaların bir an önce sonuç vermesini arzulandıklarını sözlerine ekledi.

.
Yayın Tarihi : 28 Mayıs 2008 Çarşamba 12:35:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?