5
Mayıs
2024
Pazar
SİNOP

Ayın polisi seçildi

Sinop İl Emniyet Müdürlüğü başlattığı uygulama kapsamında her ay ayın polisini seçiyor.

İlk kez başlatılan uygulama kapsamında temmuz ayının polisi seçilerek kamuoyuna duyuruldu. Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü kadrosunda görevli Polis Memuru Ramazan Semerci, temmuz ayının polisi oldu.

Temmuz ayının örnek polis memuru Semerci, İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan yazılı açıklamayla kamuoyuna duyuruldu. Açıklamada, "Görev esnasında gösterdiği üstün başarıları, iş ve işlemlerin yapılmasında mesai mefhumu gözetmeksizin özveriyle çalışması, ilkeli ve disiplinli iş anlayışı ile arkadaşlarına örnek teşkil etmesi, halkla olan örnek diyaloglarından ve 21.07.2009 günü saat 18.30 sırlarında Nisi Göleti civarında meydana gelen 6136 Sayılı Kanun'a muhalefet ve kasten yaralama olayının şüphelilerinin yakalanmasında aktif görev alarak, şahısların yakalanmalarını sağladığından, Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğümüz kadrosunda görevli polis memuru Ramazan Semerci, 2009 yılı Temmuz ayında ayın polisi seçilmiştir" denildi.

İha
Yayın Tarihi : 17 Ağustos 2009 Pazartesi 21:49:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Hüseyin BODUR................. IP: 95.65.174.xxx Tarih : 17.08.2009 22:05:00

İçeriği itibarıyle güzel bir uygulama ama bu POLİS kardeşimiz bu kadar başarılıda neden bir takdirname verilmemiş.? takdirnamenin yanında bir iki maaş ikramiye ile ödüllendirilmemiş.Bu tür övgüler güzel şeyler her şey para, takdirname değil ama  memurun motivasyonunun ertırılması, görev aşkı ve heyecanını  dahada ileri seviyelere yükselmesi için de bir kamçı görevi  sayılırdı maalesef bu yaplmamış ben yetkili birisi olsam  cebimden vermeyeceğime göre bu POLİS bunuda hak ettiğine göre neden diğerlerinide teşvik ediçi bir mükafatlandırmasına girmemyeyim ki.Benim GÜZEL SİNOP umada böyle GÜZEL POLİSLER YARAŞIR......DARISI DİĞERLERİNİN BAŞINA....