4
Mayıs
2024
Cumartesi
SİNOP

Başkan 100 günü değerlendirdi

Sinop Belediye Başkanı Baki Ergül, belediyeye kurumsal bir kimlik kazandırmak için canla başla çalıştıklarını söyledi. Belediye Başkanı Baki Ergül, düzenlediği basın toplantısıyla göreve geldiğinden bu güne belediyenin son 100 gününü değerlendirdi.

Otel Melia Kasım'da gerçekleştirilen toplantıya CHP Sinop İl Başkanı Mustafa Acun, belediye birim amirleri ile çok sayıda vatandaş katıldı. Belediyenin son 100 günü ile bundan sonraki süreçteki projelerini anlatan Başkan Baki Ergül, belediyenin 3 milyon TL alacağı ve net olarak 31 milyon TL borcu olduğunu söyledi. Ergül, "Benim borçtan korkum yok. Türkiye'de belediyelere baktığımızda 8.5 katrilyon borcu var.

Esas düzeltilmesi gereken, belediyeye kurumsal bir kimlik kazandırma noktasıdır. İlk hedefimiz, belediyeye kurumsal kimlik kazandırmak. Benim bütün arkadaşlarım, birim amirlerim canla başla çalışıyor. Ancak onların da bazı alışkanlıklardan vazgeçmeleri zor olabiliyor. Bizde mesai mefhumu yok. Yani sabah 05:00, akşam 17:00 arasında çalışmamız bitmiyor. Benimle çalışan çok çalışacak ve çalışmayı sevecek. Bu benim çalışma prensibim. Sinop'un buna ihtiyacı var. Bizler yorulacağız, Sinop bunu hak ediyor" diye konuştu. Ergül daha sonra sinevizyon eşliğinde maddeler halinde yapılan çalışmaları anlattı.
Belediye Başkanı Baki Ergül, toplantı bitiminde vatandaşların sorularını cevapladı.
 

iha
Yayın Tarihi : 17 Temmuz 2009 Cuma 16:37:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
nurettin uçar IP: 88.227.83.xxx Tarih : 26.07.2009 16:29:04

sayın baskanım oylarımız bosa gıtmedı ya buna sevınıyorum  iyiki varsınız  siz sinop artık sızlerın sayesınde çemberi dısına cıkacakk saolun allah yolunuzu acık etsın