5
Mayıs
2024
Pazar
SİNOP

Başkandan veda mesajı

29 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde aday olmayan Sinop Belediye Başkanı Zeki Yılmazer, yaptığı basın açıklamasıyla Sinoplulara veda etti.

Yılmazer açıklamasında, "5 yıllık görevin son günlerine yaklaşırken alnım ak ve başım dik olarak bana emanet edilen bu görevden dolayı halkımızdan helallik diliyorum" dedi.
Geride, alt yapısı önemli ölçüde tamamlanmış, sosyal, kültürel ve sportif tesisler yönünden zengin, planlı yapılaşmayı başarmış, yeşil alanlara sahip, kentsel yaşam kalitesinin yükseldiği bir kent bıraktıklarını kaydeden Yılmazer, "Sinop artık Türkiye'nin cazibe merkezlerinden biri olarak diğer illerin örnek aldığı bir yerdir. Bu başarı sıkıntılara göğüs gererek, halka hizmeti hakka hizmet bilen siz güzel insanların başarısıdır. Hepsine ayrı ayrı bir teşekkür etmeyi bir borç biliyorum. Elbette her insan gibi benim de hatalarım olmuş olabilir. Ancak tüm samimiyetimle şunu ifade etmek isterim ki; bilerek yanlış yapmadım, yanlışın içinde de olmadım. 29 Mart 2009 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde Belediye Başkan adayı olmayacağımı aylar öncesinde bildirdim. Bu karar değer yargılarıma, siyaset anlayışıma ve doğru bildiğim temel ilkelere göre verdiğim bir karardır" dedi.


Sinoplulardan helallik isteyen Başkan Yılmazer, "Bu gün yaklaşık 5 yıllık görevin son günlerine yaklaşırken alnım ak ve başım dik olarak bana emanet edilen bu görevden dolayı halkımızdan helallik diliyorum. Bu seçimlerde ilime en güzel hizmeti sunabilecek bir başkanı ve çalışma arkadaşlarını seçmek için elbette Sinoplular olarak hepimiz elimizden gayreti gösterecek ve seçilen arkadaşlarımıza da yardımcı olacağız. Bu kutsal hizmeti 29 Mart'ta devralacak arkadaşlarıma şimdiden başarılar diliyorum.
Bundan sonraki süreçte de ülkeme ve milletime hizmet etmenin gayreti içinde olacağım. Bu güne kadar şahsıma gösterdiğiniz teveccüh, destek ve ilgi sebebiyle ayrıca sonsuz teşekkürlerimi arz eder, en derin saygılarımı sunarım" diye konuştu.
 

iha
Yayın Tarihi : 25 Mart 2009 Çarşamba 15:05:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
muhtar IP: 78.161.210.xxx Tarih : 26.03.2009 00:37:45

sen helallikmi istedin? ne yaptında helallik istersin anlamış degiliz ama  inanaki bizde senin istediğin helallik kalmadı .İşcine bu ay da dahil olmak uzere 3 ay dyr maaş vermedin işçini esnafa ve bankalara rezil rüzvan ettin sana biz değil işçin bile helallik vermez  şunuda unutmaki o yüzüne bir bez bağlada gez 30 mart sabahı sinopta  çünkü sanırım bu millet o yüze  tükürmek ister ben tarafından  haklarımı helal etmiyorum ....