3
Mayıs
2024
Cuma
SİNOP

Başsavcı fotoğraf sergisi açtı

Sinop Cumhuriyet Başsavcısı Sadettin Arsan, fotoğraf sanatına olan aşkını adliye binasında oluşturduğu mini bir sergiyle bütünleştirdi.


Bu zamana kadar görev yaptığı çeşitli illerde objektifine yansıyan, birbirinden ilginç ve güzel fotoğraf karelerini adliye çalışanları ve vatandaşlarla paylaşmak isteyen Başsavcı Arslan, adliye binasının kantin bölümünde sergilediği fotoğraflarla profesyonel sanatçılara adeta taş çıkartıyor. 20 yıldır fotoğrafa büyük ilgi duyduğunu ve boş zamanlarını fotoğraf çekmeyle değerlendirdiğini kaydeden Sadettin Arslan, şu ana kadar sakladığı fotoğraf karelerin sayısının ise 4 bine yakın olduğunu söyledi.

Arslan, "23 yıllık görev sürem içerisinde yaklaşık 20 yıl, fotoğraflarla bütünleştim diyebilirim. Tatillerde ve boş zamanlarımda görev yaptığım yerlerde doğa ve manzara fotoğrafları çekiyorum. Fotoğraf çekmek beni dinlendiriyor ve büyük keyif veriyor. Çekmiş olduğum fotoğrafların bir bölümünü ilk defa Sinop Adliyesi'nde sergiledim. Bu zamana kadar çekmiş olduğum fotoğraflar içerisinde çok beğendiğim 100 fotoğrafı hazırlattığımız panoya astık. Pano içerisinde çok ilginç kareler var" dedi.

İha
Yayın Tarihi : 3 Kasım 2008 Pazartesi 15:35:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?