5
Mayıs
2024
Pazar
SİNOP

Bilgi işlem müdürlüğü onaylandı

Sinop İl Özel İdaresi bünyesinde oluşturulacak olan Bilgi İşlem Müdürlüğü birimi, Sinop İl Genel Meclisi tarafından onaylandı.


İl Genel Meclisi şubat ayı dördüncü oturumu yapıldı. İl Özel İdaresi Toplantı Salonu'nda İl Genel Meclisi Başkanı Hüseyin Erol'un başkanlık ettiği oturumda 36 maddelik gündemin 14 maddesi üzerinde görüşme yapıldı. Böylece son oturumla birlikte 30 gündem maddesi görüşülmüş oldu.


İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Hasan Murat Berksoy, İl Özel İdaresi Şube Müdürleri ve meclis üyelerinin hazır bulunduğu oturumda, bazı köylerin, köy yerleşik alanı ve civarı tespit haritalarına ilişkin İmar ve Bayındırlık Komisyonu'ndan gelen raporlar görüşülerek, komisyondan geldiği şekliyle kabul edildi. Sinop ve Erfelek İlçe Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'nda 2009 yılı çalışma döneminde görev yapacak 2 mütevelli heyet üyesinin seçimlerinin yapıldığı oturumda, İl Özel İdaresi disiplin amirleri yönetmeliği, sicil amirleri yönetmeliği ile kent güvenlik yönetim sistemi işbirliği protokolü görüşüldü. Türkeli ilçesi köylere yardım faslından 10 bin TL'nin işletme müdürlüğü akaryakıt faslına aktarılmasına ilişkin günden maddesi ise komisyona havale edildi. Dördüncü oturumda ayrıca İl Özel İdaresi bünyesinde Bilgi İşlem Müdürlüğü kadrosunun açılması ile Türkeli ilçesindeki balıkçı barınağının deniz dibi kazısı için DLH ile protokol yapılma yetkisinin verilmesine dair gündem maddesi oylanarak meclisten geçti.

İha
Yayın Tarihi : 5 Şubat 2009 Perşembe 19:36:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?