7
Mayıs
2024
Salı
SİNOP

Bu merkez çözüm üretecek

Sinop Belediyesi ile Türk Spastik Çocuklar Derneği Sinop Şubesi işbirliğinde, Özürlüler Koordinasyon Merkezi kuruldu. Belediye Başkanı Zeki Yılmazer’in başkanlık edeceği Özürlüler Koordinasyon Merkezi, engelli vatandaşların sorunlarıyla ilgili çözüm yolları üretecek.

Merkezde; Sinop Belediyesi, Türk Spastik Çocuklar Derneği Sinop Şubesi yetkileri dışında, Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Sinop Eğitim Fakültesi, İl Milli Eğitim Müdürlüğü, İl Sağlık Müdürlüğü, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü ile Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’ndan birer temsilci görev alıyor. Merkezin koordine ve yönetim bölümü ise Sinop Belediyesi Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü tarafından yürütülecek.

Bu arada Özürlüler Koordinasyon Merkezi ilk toplantısını belediye toplantı salonunda gerçekleştirdi. Toplantıya, koordinasyon merkezi üyeleri katıldı. Merkez hakkında bilgi veren Sinop Belediye Başkanı Zeki Yılmazer, yeni oluşumla birlikte engelli vatandaşlara faydalı bir çok hizmetin verileceğini belirterek, toplumun bu konuda bilinçlendirilmesi konusunda somut adımlar atılacağını söyledi.

İHA
Yayın Tarihi : 18 Mayıs 2005 Çarşamba 16:59:18
Güncelleme :19 Mayıs 2005 Perşembe 15:15:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?