5
Mayıs
2024
Pazar
SİNOP

Bütçe toplantıları sona erdi

Sinop Orman Bölge Müdürlüğü'nün (OBM), 2010-2012 yıllarını kapsayan üç yıllık bütçesinin hazırlanmasına yönelik başlatılan toplantılar sona erdi.


26 Ağustos günü Ayancık Orman İşletme Müdürlüğü'nde başlayan ilk toplantıda, Ayancık ve Türkeli Orman İşletme Müdürlüklerinin bütçesi oluşturuldu. Daha sonra Boyabat Orman İşletme Müdürlüğü'nde yapılan ikinci toplantıda, Boyabat ve Durağan Orman İşletme Müdürlüklerinin bütçesi görüşüldü. Bölge Müdürlüğü merkezinde yapılan son toplantıda da Sinop Orman İşletme Müdürlüğü'nün bütçesi ele alındı.


Sinop Orman Bölge Müdür Yardımcısı Ahmet Emin Ayan başkanlığında yapılan toplantılara İşletme Pazarlama Şube Müdürü Maksut Yılmaz, Silvikültür Şube Müdürü Hayrettin Öztürk, Makina İkmal Şube Müdürü Ali Yıldız, Planlama ve Proje Şube Müdürü Cahit Çetinel, işletme müdürleri, müdür yardımcıları ile işletme şefleri katıldı.
Orman Bölge Müdürlüğü'nün 2010-2012 yıllarını kapsayan bütçeye son şeklinin verilmesinin ardından hazırlanan taslağın Eylül ayında Orman Genel Müdürlüğü'ne sunulacağı belirtildi.

İha
Yayın Tarihi : 3 Eylül 2009 Perşembe 10:41:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?