7
Mayıs
2024
Salı
SİNOP

Büyük şölene büyük katılım

Sinop Gençlik Merkezi tarafından gençlere yönelik şölen düzenlendi. Atatürk Spor Salonu’nda gerçekleştirilen şölende gösteri grupları, saz ekipleri, solistler şölene katılan gençleri coştururken, halk oyunları gösterileri, taekwondo pomse gösterileri ve gitar dinletisi büyük ilgi topladı.

Yaklaşık 2 bin kişinin katılımıyla gerçekleşen şölende konuşma yapan Gençlik ve Spor İl Müdürü Gürsel Öztürk, müdürlük olarak gençlere yönelik çalışmaların hızla devam ettiğini söyledi. Öztürk, "Gençliğin kötü alışkanlıklara kapılmamaları için spor yapmaları, yetenekli gençlerin gençlik merkezimizden yararlanmaları gerekmektedir" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 27 Mayıs 2005 Cuma 16:29:50
Güncelleme :28 Mayıs 2005 Cumartesi 23:22:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
rahman cangül-spor yazarı IP: 85.100.4.xxx Tarih : 3.06.2005 12:24:42
Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünü tebrik etmek gerekiyor.Çünkü sn.müdürümüz Gürsel Öztürk'ün büyük çalışmaları doğrultusunda Sinop'ta birçok etkinlik yapıldı.İnanın bu etkinlikler Sİnop'umuzun ekonomisine katkı sağlıyor.İl Müdürü göreve geldikten sonra ekibi ile birlikte birçok şeyin üstesinden geldiğini söylüyorum.Bunu ispat etmek gerekirsede bu sene yapılan organizasyona bakmanız yeterli olacaktır.12 yakın federasyon faaliyetleri ve binlerce sporcu,tabiki aileleride.... Uzun lafın kısası İl Müdürü sn.Gürsel Öztürk Sinop ilinde görev yaptığı sürece ilimizde spor nerelere gelecek,hep birlikte göreceğiz.Sn. İl Müdürümüzü ve çalışma arkadaşlarını tebrik eder,bundan sonra ki çalışmalarında başarılar dilerim.Saygılarımla.