3
Mayıs
2024
Cuma
SİNOP

Çatı yangını korkulu anlar yaşattı

Sinop'ta bir evin çatısında çıkan yangın, korku ve paniğe yol açtı.

Edinilen bilgiye göre, bu gün saat 15.00 sıralarında Kaleyazısı Mahallesi Kapıcı Sokak'ta bulunan Onurlar Apartamanı'nın çatı katılan henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Rüzgarında etkisiyle bir anda büyüyen yangına Sinop Belediyesi'ne ait itfaiye ekipleri müdahale etti.

Başka bir apartmanın çatısına da sıçrayan yangın, 2 saat süren çalışma neticesinde kontrol altına alındı. Sinop Belediye Başkanı Zeki Yılmazer, yangına müdahale eden itfaiye ekiplerini bizzat yönlendirdi. Can kaybı ve yaralanmanın olmadığı yangın, apartman dairelerine sıçramadan söndürülürken, çatı tamamen yandı.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

.
Yayın Tarihi : 21 Haziran 2008 Cumartesi 17:07:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
vatandaş IP: 85.104.201.xxx Tarih : 21.06.2008 19:33:54

öncelıkle bina sahıplerıne gecmıs olsun dılıyorum.haberı okudum gercekten can ve mal kaybı olmadan atlatılmış olması sevındırıcı fakat bu haber bıle gordumkı bırılerı yıne bazı menfaatler ıcın on plana cıkarılmaya calısılıyor.beledıye bşk zekı yılmazer ne anlar yangının nasıl sönduruleceğinden ki ıtfaıyeyı yönlendırır lütfen yaa haber yapıyorsunuz bari başka işlerı bu haberler ıcınde karıştırmayın gazetecılere yakışan budur başka şeyler değil...sadece haber yapmanız dilekleriyle!