3
Mayıs
2024
Cuma
SİNOP

Centilmenlik ödülü Sinop'ta

CENTİLMENLİK ÖDÜLÜNÜ VALİYE TESLİM ETTİ

EMITT 2011 Fuarı'nda Sinop standına verilen centilmenlik ödülü İl Kültür ve Turizm Müdürü Hikmet Tosun tarafından Sinop Valisi Dr. Ahmet Cengiz'e teslim edildi.

Valilik toplantı salonunda gerçekleştirilen programda konuşan Vali Dr. Ahmet Cengiz, fuarda görev alan tüm görevlilere teşekkür etti.

Fuarların tanıtım konusunda büyük katkısı olduğunu dile getiren Vali Cengiz, "Güzel ülkemizin hemen hemen tüm illerinin katıldığı, 60'a yakın ülke ve 4 bin katılımcı ile turizm pastasının bölüşüldüğü, rezervasyonların yapıldığı, tüm turizm ekipmanlarının sergilendiği önemli bir fuara katıldık. Fuarlar turizm yelpazesinin önemli ayağı, tanıtım için önemli bir fırsat. Ben ve çalışma arkadaşlarım bu konuda gereken hassasiyeti göstermekteyiz. Sektörün, belediyelerin katılımını önemsiyorum. 56 metrekare standımızda İstanbul'da ki hemşehrilerimizle birlik ve beraberlik içerisinde kültür ve turizm değerlerimizi çok güzel yansıttık. Sinop'a yoğun bir ilgi olduğunu gözlemledim. İlimiz herkese sempatik geliyor ve en sempatik ödüle layık görüldü. Bu ödülü turizm açısından çok önemsiyorum. Bunun olumlu tepkileri gelecek ve sektörün bu gelişmeleri iyi değerlendirmesi gerekiyor. Markalaşmayı hedeflemeliyiz. Gelecek fuarlarda sektörümüzün, odalarımızın ve STK'larımızın fuarları önemsemelerini ve mutlaka katkı sağlamaları gerektiğini umuyorum. Tanıtım turist sayısı ile doğru orantılıdır" dedi.

Özellikle turizmcilerin bundan sonraki hedefinin müşteri memnuniyetine ağırlık vermek olması gerektiğini vurgulayan Sinop Valisi Dr. Ahmet Cengiz, "Herkes taşın altına elini koyarak sorunları hep birlikte çözeceğiz. İlimizi turizmde öne çıkartmalıyız. Kültür ve turizm kenti olmayı misyon ve vizyon edinmeliyiz. Emeği geçen herkese, başta çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Bu ödülün ilimize hayırlı olmasını diliyorum" diye konuştu.

Program bitiminde İl Kültür ve Turizm Müdürü hikmet Tosun, İstanbul Beylikdüzü'nde ki TÜYAP Fuar Merkezi'nde 10-13 şubat tarihleri arasında bu yıl 15.si düzenlenen EMITT 2011 Fuarı'nda Sinop standının aldığı centilmenlik ödülünü Vali Dr. Ahmet Cengiz'e teslim etti.

İHA
Yayın Tarihi : 17 Şubat 2011 Perşembe 13:37:01
Güncelleme :17 Şubat 2011 Perşembe 18:53:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?