3
Mayıs
2024
Cuma
SİNOP

Cezaevinde keman kursu!

Sinop E Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'nda kalan hükümlü ve tutuklulara yönelik Halk Eğitim Merkezi işbirliğinde açılan keman kursuna 14 tutuklu ve hükümlü katılıyor.

Kurs öğretmeni Gökay Keskin yönetiminde keman ersi alan hükümlü ve tutuklular derslere büyük ilgi gösteriyor.

Çalışma hakkında bilgi veren Kurum Müdürü Atıf Morkoyun, amaçlarının cezaevinde kalan tutuklu ve hükümlülerin rehabilite edilerek tekrar topluma kazandırılmaları, sosyal ve kültürel yönden geliştirilmelerini, boş zamanlarını en iyi şekilde değerlendirmeleri ve sosyal faaliyetlere katılmalarını teşvik etmek amacıyla kursun açıldığını söyledi.

Morkoyun, "Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü ile işbirliği içerisinde açılan kursa çok yoğun talep olmasına karşı yapılan elemeler sonucunda yeteneği olduğu görülen 14 hükümlü ve tutuklu katılıyor. Kursiyerlerimiz ilk konserlerini Ağustos ayında verecek" diye konuştu.

.
Yayın Tarihi : 20 Mayıs 2008 Salı 14:54:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
RECEP VARANOĞLU PROF.DOC.DR IP: 88.224.149.xxx Tarih : 13.07.2008 21:31:02

çok güzel bir faaliyet olduğu kesin ve meslektasım gökay kesgin alanında iyi bir eğitmen olduğu kesin ve mahkumlara fazlasıyla kemanı kazandıracağına inanıyorum. Bunu ilerleyen aylarda göreceğiz onu gönülden tebrik eder başarılarının devamını dilerim.