5
Mayıs
2024
Pazar
SİNOP

Cumhuriyet'in 86'ncı yılı coşkusu

SİNOP'TA 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI KUTLAMALARI

Cumhuriyetin kuruluşunun 86. yıl dönümü ve 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı tüm yurtta olduğu gibi Sinop'ta da coşkuyla kutlandı.

İskele Meydanı'nda gerçekleştirilen 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlama programına Vali M. Hakan Güvençer, İl Jandarma ve Garnizon Komutanı Albay Mustafa Akış, Belediye Başkanı Baki Ergül, Cumhuriyet Başsavcısı Ömür Topaç, İl Genel Meclisi Başkanı Mustafa Demirel, resmi ve sivil kuruluş temsilcileri ile siyasi parti teşkilatları ve binlerce vatandaş katıldı.

Program başlangıcında Vali M . Hakan Güvençer, İl Jandarma ve Garnizon Komutanı Albay Mustafa Akış ve Belediye Başkanı Baki Ergül, tören alanını gezerek vatandaşların bayramlarını kutladı.

Törende konuşan Vali M. Hakan Güvençer, Türkiye Cumhuriyeti'nin 86. kuruluş yıl dönümünü ulusça kutlamanın büyük sevinç ve mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

Programda öğrencilerin okuduğu şiir ve kompozisyonlar ardından, çeşitli okulların folklor ekipleri tarafından gösteriler yapıldı. Çeşitli yarışmalarda dereceye girenlere ödüllerini Vali M. Hakan Güvençer verdi. Güvençer ödülleri verirken öğrencilerin alınlarından öperek kendilerini tebrik etti.

SİNOP'TA 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI KUTLAMALARI
SİNOP'TA 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI KUTLAMALARI
SİNOP'TA 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI KUTLAMALARI
İHA
Yayın Tarihi : 29 Ekim 2009 Perşembe 15:28:03
Güncelleme :31 Ekim 2009 Cumartesi 01:56:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
S.Arslan IP: 82.231.126.xxx Tarih : 29.10.2009 15:59:43

Sayin  Turkiye Cumhuriyeti yoneticileri,,, Atalarimizin size emanet ettikleri "laik cumhuriyet"e sahip cikin,,, yoksa kotu kalpliler tarafindan yikilmasina goz yumarsaniz siz de altinda kalirsiniz. Hele Sinop'uma cok yazik olur!!!