5
Mayıs
2024
Pazar
SİNOP

DSP adayını tanıttı

Demokratik Sol Parti (DSP) Sinop Belediye Başkan Adayı Nagihan Dolgun, düzenlenen kahvaltılı basın toplantısı ile kamuoyuna tanıtıldı.

DSP Sinop İl Başkanlığı tarafından Nihavent Restaurant'ta belediye meclis ve il genel meclisi adaylarının da katılımı ile gerçekleştirilen program DSP Sinop İl Başkanı Ahmet Kavazak'ın açılış konuşmasıyla başladı. Kazanan taraf olma adına siyasi partilerin ilkelerini hiç düşünmeden fırlatılıp bir tarafa attığı bir dönemde yaşadıklarını belirten Ahmet Kavazak, "Nasıl kazanırsan kazan düşüncesi böylesine hakim olmuş bir süreçten geçerken, birilerinin de tertemiz bir siyaset adına gerekli olanı yapması gerekmekteydi. Biz ülke genelinde bunu yapıyoruz. DSP çeyrek asırlık bir parti. Buna mukabil, yerel seçimler için kendi bünyesinden adaylar çıkartmıştır. Tamamen yozlaşmış durumda olan siyasetin arasında sıkışıp kalan vatandaşlarımız için bizler projeler üretiyoruz. Bu projeleri Sinop'ta bir bir hayata geçireceğiz" dedi.

Daha sonra DSP Sinop Belediye Başkan Adayı Nagihan Dolgun da yaptığı konuşmada projelerini anlattı. Kendisini de tanıtan Nagihan Dolgun, "1964 Sinop doğumluyum. Sinopluyum. 20 yıllık belediye tecrübem var. Bir fiil Sinop Belediyesi fen işleri biriminde çalıştım. Daha sonra Gerze Belediyesi'nde memuriyet hayatım başladı. Daha sonra buradan emekli oldum. Bu süreçte DSP'den Sinop Belediye Başkan Adayı oldum. Bütün arkadaşlara başarılar diliyorum. Bu demokratik bir süreç" diye konuştu.
 

iha
Yayın Tarihi : 21 Şubat 2009 Cumartesi 16:04:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?