3
Mayıs
2024
Cuma
SİNOP

'Elden ele sevgi çadırı' yardım bekliyor

Sinop Belediyesi tarafından çadırlı yardım kampanyası başlatıldı. Belediye tarafından başlatılan ve "Elden Ele Sevgi Çadırı" adı verilen organizasyon kapsamında vatandaşlar tarafından kullanılmayan eşyalar ihtiyaç sahiplerine verilecek.

İskele otoparkında kurulan dev çadırda toplanan eşyaların kısa süre içerisinde dağıtımına başlanacağı kaydedildi. Elinde ihtiyaç fazlası eşya bulunan ve bunların hayır olarak verilmesini isteyen vatandaşların "Alo 153" No’lu telefona bilgi vermeleri isteniyor. Gelen başvurular sonrası zabıta ekipleri tarafından verilen adreslerden yardım malzemeleri toplanıyor.
Sinop Belediye Başkanı Zeki Yılmazer, başlatılan kampanyaya tüm vatandaşların destek vermelerini istedi. Yılmazer, "Vatandaşlarımız, evlerinde bulunan ve kullanılabilir durumdaki masa, sandalye, koltuk, perde, yatak, karyola, soba, çanta, kitap, kalem ve benzeri ürünleri kampanya çadırımıza bizzat kendileri teslim edebilecekleri gibi, bir telefonla evlerinden belediye araçlarıyla alınmasını da talep edebilecekler. Yoksul ve ihtiyaç sahibi insanlarımız da bizzat kampanya çadırımızı ziyaret ederek istedikleri ürünleri alabilecek ya da belediyemize ait araçlarla evlerine götürülmesini talep edebilecek" dedi.

Birlik, beraberlik ve dayanışma duygularının canlanmasını da isteyen Yılmazer, "Sinop’ta bu kışın hepimiz için daha sıcak geçmesi için birlik, beraberlik, dostluk ve dayanışma duyguları ile kampanyamıza destek bekliyoruz" diye konuştu.

sinop
Yayın Tarihi : 28 Ekim 2004 Perşembe 11:47:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?