5
Mayıs
2024
Pazar
SİNOP

Emekli olan birim amirlerine hediye

Sinop Belediye Başkanı Zeki Yılmazer, emekliye ayrılan birim amirlerine hediye verdi.

Yılmazer, 28 Mart 2004 yerel seçimleri ardından görev yaptığı sürede ekibinde yer alan birim amirlerinden Yazı İşleri Müdürü Hüseyin Minoğlu ile Mali ve İdari İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı İzzettin Ünsal için mini bir tören düzenledi.

Belediye Meclisi'nde basın mensuplarının da katıldığı törende konuşan Belediye Başkanı Zeki Yılmazer, belediye çatısı altında güzel bir ekip kurduklarını ve bu ekiple başarılara hep birlikte imza attıklarını söyledi. Yılmazer, "Bu onurlu görevde bizlere çalışmalarıyla, projeleriyle ve yüksek performanslarıyla destek veren tüm birim amirlerimize teşekkür ediyorum.

Bizleri ve dönemimizi hiç unutmamalarını istiyorum. Çünkü bu dönemde Sinop'un tarihinde görmediği büyük hizmetlere birlikte imza attık. Sinopluların başını önüne hiç bir zaman eğdirmedik. Bu kapsamda emekliye ayrılan arkadaşlarımıza bundan sonraki hayatlarında başarılar diliyorum. Belediyemiz kendilerinden çok istifade etti. Arkadaşlarımız örnek teşkil edecek çalışmalar yaptılar" dedi. Yılmazer daha sonra birim amirlerine birer plaket ve kol saati hediye etti.

İha
Yayın Tarihi : 26 Ocak 2009 Pazartesi 20:54:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
yaden IP: 85.110.180.xxx Tarih : 28.01.2009 12:15:30

nedir bu emeklilik telaşesi izzet bey birlikte çıktınız bu yola birlikte ayrılsaydınız yaa başkanınızla ,çok ayıp yarı yolda bırakmak.