5
Mayıs
2024
Pazar
SİNOP

Emniyet Müdürü Demirci'ye ziyaret

Sinop İl Genel Meclisi Üyeleri, İl Emniyet Müdürü İbrahim Demirci'yi makamında ziyaret etti.


İl Genel Meclisi Başkanı Mustafa Demirel başkanlığında gerçekleştirilen ziyaret sırasında meclis üyeleriyle uzun süre sohbet eden İl Emniyet Müdürü İbrahim Demirci, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade etti.

Konuşmasında İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Hasan Murat Berksoy ile Meclis Başkanı Mustafa Demirel'e de teşekkür eden Demirci, "Gerek meclisimiz gerekse İl Özel İdaremiz ile koordineli bir şekilde çalışıyoruz. Sinop ve Sinoplu için gerçekleştirilen bu çalışmalarda meclis üyelerimizin ve İl Özel İdaresi yetkililerinin gösterdikleri gayrete teşekkür ediyoruz" dedi.


İl Emniyet Müdürlüğü sorumluluk alanındaki konular ve gündeme ilişkin meselelerle ilgili İl Emniyet Müdürü Demirci ile görüştüklerini belirten Meclis Başkanı Mustafa Demirel ise görüşmenin oldukça memnuniyet verici şekilde gerçekleştiğini söyledi. Demirel, "Sayın müdürümüzle Sinop'u ilgilendiren önemli meseleler üzerinde uzun süre konuştuk. Görüş alışverişinde bulunduk. Meclis üyelerimiz de bazı konulardaki görüş ve önerilerini ilettiler. Verimli bir görüşme oldu. Sayın müdürümüzün çalışmalarını takdirle izliyoruz" diye konuştu. Ziyaret sırasında İl Emniyet Müdürlüğü'nde görevli bazı birim amirleri de hazır bulundu.

İha
Yayın Tarihi : 13 Ağustos 2009 Perşembe 18:12:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?