3
Mayıs
2024
Cuma
SİNOP

Engelli personel alınacak

Sinop İl Genel Meclisi'nin mayıs ayı 5. ve son oturumu yapıldı.


İl Özel İdaresi Toplantı Salonu'nda, Meclis Başkanı Hüseyin Erol'un başkanlık ettiği oturumda 33 maddelik gündemin son 6 maddesi görüşülerek karara bağlandı.

İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Hasan Murat Berksoy, İl Özel İdaresi Şube Müdürleri ve meclis üyelerinin hazır bulunduğu oturumun açılışında duygusal anlar yaşandı.

Yalova İl Özel İdaresi Ruhsat ve Denetleme Müdürlüğü'ne atanan Sinop İl Özel İdaresi Destek Hizmetler Müdürü Sebahattin Kocatepe'ye hizmetlerinden dolayı meclis tarafından teşekkür belgesi verildi.

Belgeyi Meclis Başkanı Hüseyin Erol ile İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Hasan Murat Berksoy birlikte verdi. Bu sırada Sebahattin Kocatepe oldukça duygulandı.


Belge sunumu ardından başlayan oturumda, Ayancık ilçesinde yapımı devam eden kapalı spor salonu inşaatı için İl Özel İdaresi'nin 2008 mali bütçesine konulan 150 bin YTL ödeneğin Ayancık Belediyesi'ne aktarılmasına ilişkin gündem maddesi görüşülerek, plan ve bütçe komisyonuna havale edildi.

Gündem maddeleri arasında yer alan İl Özel İdaresi'ne engelli personel ve mühendis alımı oylanarak kabul edilirken, çok sayıda köyün "köy yerleşik alanları ve civar tespit çalışmaları" da meclisten geçerek, çalışma hız kazandı.

Oturum gündemin 32. maddesi olan dilek ve temenniler ve 33. maddede yer alan gelecek toplantının gün ve saatinin belirlenmesiyle son buldu.

iha
Yayın Tarihi : 8 Mayıs 2008 Perşembe 15:24:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?